jeudi 14 avril 2011

Angry Ptáci ... The Movie

Přijdu čistý a říct, že jsem stále nebyl vtažen do celé Ptáci Angry jev, ale to neznamená, že jsem neslyšel o tom. Je velmi obtížné, aby jste slyšeli o ptácích Angry po všem!

Filmové studio 20th Century Fox se spoléhají na to, jak je to nyní oznámil, že příští Angry Ptáci hru s názvem RIO Angry Ptáci, bude v tie-s animovaný film film.

Film, který je oprávněný k vydání v březnu, bude se od týchž lidí za populární ledové. Mluvčí 20th Century Fox řekl, že film by "představit miliony fanoušků ptáků Angry do vzrušujícího světa RIO."

V nové hře ptáků cestu do Brazílie, aby se pokusila zachránit dva nové kamarády, modré a Jewel. Jsou to tropické ptáky, kteří budou hlavními hvězdami filmu.

Angry Ptáci Hra má více než 50 milionů BitTorrent od svého vydání v loňském roce. To může nyní nalézt na téměř každý smartphone platformy a je připraveno k vydání na PS3, Xbox 360 a Wii.

Hra, zřejmě 'cos to je pro mě novinka příliš, je asi nějaký popudlivý ptáků (v pořádku, mohl jsem přišel na to trochu mimo), kteří se snaží zachránit jejich vejce od zlého prasat. Pomocí praku jsou ptáci katapultován dorůzné struktury, kde jsou prasata skrývá a může využít své jedinečné schopnosti, jak je porazit.

Tam také byli pověsti o ptácích rozhněvaných TV seriál ... Už se nemůžu dočkat.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire