jeudi 14 avril 2011

Apple Akcionáři Chceš práce posloupnosti plánu

Návrh akcionářů Apple byl podpořen vlivný investor USA poradenské firmy, institucionální akcionář Services (ISS). Návrh chce Apple k rozložení posloupnosti plánu pro společnost post-zaměstnanost.

Supremo Steve Jobs se neurčitý dovolenou minulý měsíc ze zdravotních důvodů, takže Tim Cook zodpovědný za každodenní chod firmy. Akcionáři když chcete vidět více formální plán, co by se stalo, práce nebude dost dobře vrátit se do práce.

Podle zprávy [PC Pro: http://www.pcpro.co.uk/news/364999/apple-shareholders-want-jobs-succession-plan], "ISS je přesvědčen, že akcionáři by měly prospěch tím, že zpráva o společnosti nástupnictví plánuje zveřejnit ročně, "řekl ISS, podle vydání z dělníků 'Mezinárodní unie v Severní Americe.

"Taková zpráva by akcionářům umožnilo posoudit desky na svou připravenost a ochotu vyhovět požadavkům plánování následnictví na základě okolností, v té době."

Apple nebyly dosud k této otázce nevyjádřil ačkoli společnost doporučuje, aby svým akcionářům hlasovat proti návrhu, když jeho zvednutý u společnosti výroční schůzi v únoru23..

Minulý měsíc v regulačním podání, Apple uvedla, že "komplexní posloupnost plán", ale prozradit, že by jeho soupeři nefér výhodu, podkopávají úsilí o získání a udržení vedoucích pracovníků a omezovat jeho palubě.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire