mardi 12 avril 2011

Argente Utility, Volný Systém nástroj pro údržbu

Argente Utility je bezplatný nástroj na údržbu systému pro operační systém Windows, který nabízí přístup do několika údržby, optimalizace a zabezpečení souvisejících aplikací.

Tento software zobrazuje uvítací obrazovka při prvním spuštění, kde uživatel může povolit nebo zakázat plánované automatický systém údržeb a automatické aktualizace.

[ argente utilities : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/argente-utilities.jpg]

Argente Utility obsahuje jeden-cvaknout režimu údržby, která v podstatě běží několik nástrojů uvedených v žádosti bez zásahu uživatele. Souhrn všech objevené chyby a problémy je k dispozici pro analýzu, mohou netrpělivý uživatel klikne na tlačítko Opravit všechny problémy hned řešit všechny otázky přímo (není doporučeno).

Aplikace vytvoří zálohy registru automaticky. Dále vytváří záložní vždy, když je modul spustit nebo nastavení změnit tak, že je vždy možné obnovit systém.

Následující moduly jsou obsaženy v žádosti:

  • Registry Cleaner - Kontroluje registru systému Windowsk chyb, než záznamy a jiné problémy, a nabízí k jejich nápravě.
  • Disk Cleaner - Kontroluje pevného disku pro dočasné soubory a neplatné zkratky.
  • Ochrana osobních údajů Cleaner, skenování soukromí související data a informace, dokumenty, například nedávné historie prohlížeče, cache a použití konkrétní informace.

[ privacy cleaner settings : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/privacy-cleaner-settings.jpg]

  • Uninstall Manager - Jako Revo Uninstaller. Spustí vestavěný aplikaci odinstalační prvním a nabízí skenování systému zbytky v druhém kroku. Právo-klikněte na položku může být použita k hledání pro použití on-line.
  • Startup Manager - vypíše všechny programy, které jsou spuštěny při spuštění systému. Příspěvky lze odstranit kliknutím. Další možnosti upravit seznam, přidat nové programy, otevřít složku obsahující nebo spustit aplikaci.
  • Process Manager - zobrazí běžící procesy, možnosti zabíjet procesy a otevřete složku obsahující.
  • SystémOptimalizátor - Může změnit několik nastavení systému najednou. Bude zakázat služby, které nejsou potřebné pro instance a použít jiné vychytávky do systému. Uživatel má k nastavení možností na prvním spuštění, aby se zabránilo, že služby dostat zdravotním postižením, které jsou potřeba.

[ uninstall software : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/uninstall-software.jpg]

  • Spyware Cleaner - skenuje systém na přítomnost spywaru v cookies, soubory, složky a registru.
  • Spyware imunizovat - imunizuje před mnoha potenciálních hrozeb spyware.
  • Správce systému - nebyla k dispozici v době testování.
  • Systém Opravy - Opravit několik společných Windows chyb

[ system maintenance : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/system-maintenance.jpg]

[Argente Utility:http://argentesoftware.blogspot.com/search/label/Argente% 20Utilities% 201.0.4.0] nabízí několik zajímavých vlastností a modulů k údržbě, opravám, bezpečné a optimalizaci operačního systému Windows. Tento software je poskytován jako přenosné a nastavení verzi. Je kompatibilní se všemi 32-bit a 64-bitové verze a edice operačního systému z Windows 2000 na Windows 7.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire