lundi 11 avril 2011

BoxCryptor, Dropbox Realtime šifrování

Někteří uživatelé Dropbox zašifrovat část dat, aby se ujistil, že je chráněn před neoprávněným přístupem. Svržení šifrované TrueCrypt nádoby do složky Dropbox je pravděpodobně nejpoužívanější řešení. Jeho hlavní výhodou je jeho multi-platformní podporu své nevýhody složitých nastavení velikosti a otázky (viz [Zvětšit TrueCrypt svazky s Extcv: http://www.astuces.net/2010/11/25/resize-truecrypt-volumes-with -extcv /], [Zvětšit Velikost True Krypta Kontejner Okamžitě: http://www.astuces.net/2010/07/28/increase-size-of-true-crypt-container-instantly/] a [TruPax, Vytvořit TrueCrypt Kontejnery Bez True záhrobí: http://www.astuces.net/2010/11/03/trupax-create-truecrypt-containers-without-true-crypt/] pro softwarová řešení, která zlepší použitelnost šifrovací software).

Nastavení šifrovaného BoxCryptor složka je mnohem jednodušší. Uživatelé musí zadat heslo, které bude použito k šifrování a dešifrování dat ve složce o letu. Složka může být buď složku složky Dropbox (automaticky vybrán) nebo jiné složky na pevném disku. Složka je připojen jako disk v Průzkumníkovi Windows, který umožňuje samostatně přístupné ve správci souborů.

[

Je možné přesunout, kopírovat, vytvářet a mazat soubory ve složce bez omezení velikosti kontejnerů. To je jedna ze silných stránek programu. Velikost složky je omezena pouze místní skladovací kapacity a volné místo na Dropbox.

Soubory se čitelné po zadání správného hesla je zadán do softwaru. BoxCryptor byl navržen s snadnost použití v mysli, by uživatelé všech úrovní zkušeností nemá potíže nastavení a používání aplikace.

Šifrovací software má svá omezení, které je třeba řešit. BoxCryptor je kompatibilní pouze s operačním systémem Windows, což znamená, že není vhodným řešením pro multi-platformní uživatelů. Data mohou být pouze šifrované, zda je software nainstalovaný v systému a správné heslo zadané uživatelem. To nemusí být proveditelné všude, zvláště pokud je to zakázáno nebo není možné nainstalovat vlastní software na počítačovém systému.

BoxCryptor je v současné době nabízena jako časné alfa verze, která končí 31. března,2011. Program padá zpět do režimu pouze pro čtení v tento den, což znamená, že by neměl být použit k zašifrování důležitých dat, pokud zálohy jsou pravidelně.

Uživatelé by měli sledovat webové stránky pro vývojáře aktualizace aplikace aktualizovat jejich verzi BoxCryptor, aby se zabránilo konce.

[BoxCryptor: http://www.boxcryptor.com/] je kompatibilní pouze s 32-bit a 64-bitové verze Windows operační systém společnosti Microsoft. Aplikace vyžaduje Microsoft. NET Framework 2.0. ([Přes: http://stadt-bremerhaven.de/boxcryptor-on-the-fly-verschluesselung-fuer-dropbox?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed% 3A + Stadt-Bremerhaven% 2FdqXM +% 28Caschys + Blog% 29])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire