lundi 11 avril 2011

Buttonizer Ukázalo Firefox Toolbar Do tlačítka

Browseru jsou někdy nutností, a to zejména pokud poskytují funkce, které jinak nejsou dostupné. Hlavním problémem, že mnoho uživatelů má s panely nástrojů, je, že zabírají mnoho místa. Firefox nabízí nástroj k pohybu alespoň některé panely nástrojů v okolí, ale že obvykle nestačí k omezení prostoru na panelu nástrojů potřeb v rozhraní prohlížeče.

Buttonizer je nový experimentální add-on pro Firefox, které si klade za cíl změnit otočením panelu nástrojů do jediného tlačítka. Tímto způsobem je možné snížit prostor potřebný vybraným panel nástrojů do jediného tlačítka, které lze umístit kamkoli do rozhraní prohlížeče.

Podívejte se na poslední liště pod Pass, která zabírá celý prostor na své vlastní (Poslední nabízí Pass na kompaktní panel nástrojů, vidí to jako příklad).

[ firefox toolbar : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/firefox-toolbar.jpg]

Buttonizer add-on nabízí otočit panel nástrojů, jako poslední panel Pass do jediného tlačítka. Add-on zobrazuje jediného tlačítka v jednom z panelů nástrojů po instalaci.

Právo-klikněte na tlačítko, které otevřeseznam všech dostupných panelů nástrojů s možností vybrat jednu s odešel-kliknutí, které se pak proměnil v tlačítko. Kliknutím na toto tlačítko se zobrazí celý panel nástrojů pod tlačítkem v overlay.

[ buttonizer : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/buttonizer.jpg]

Vezměte prosím na vědomí, že je možné se obrátit add-on bar, záložky panelu nástrojů nebo menu do tlačítka stejně.

[ toolbar : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/toolbar.jpg]

Tlačítko je možné se pohyboval pravým-kliknutím na volné místo na panelu nástrojů a výběrem přizpůsobit. Tento postup může být také potřeba pro zobrazení na tlačítko Buttonizer na první místo po instalaci.

Buttonizer je v současné době omezen na přelomu jeden panel nástrojů do jednoho tlačítka. Add-on je kompatibilní s Firefoxem 3 a 4. Soubor ke stažení je [za předpokladu: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / buttonizer /] na oficiální Mozilla add-onúložiště.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire