dimanche 10 avril 2011

Dejte Chrom-Na upozornění prohlížeče Desktop původní systém Podívejte se do Ubuntu

Desktop oznámení z chrom-prohlížečích založených jsou úžasné funkce, ale nemají směs v dobře na všech se, že původní systém theming v Ubuntu. Nyní můžete opravit, že malý problém s použitím nádherné Chromify-OSD prodloužení vytvořil Marco Ceppi.

Jakmile se dostanete rozšíření nainstalované, můžete dát rychlý test spustit pomocí odkazu a informací, které máme uvedeny níže. Jak můžete vidět na obrázku výše nové oznámení styl vypadá naprosto báječně.

[Chromify-OSD (Chrome Web Store): https: / / chrome.google.com / webstore / detail / nmgdlkljbfeeinemfljcbmnkmbeligmn] [přes [OMG! Ubuntu:! Http://www.omgubuntu.co.uk/2011/02/chromify-osd-gives-chrome-web-apps-native-notifications-in-ubuntu/]]

Můžete otestovat nový vzhled oznámení pro sebe pomocí této internetové stránce. Mějte na paměti, že rozšíření je nutné nainstalovat dřív, než to bude fungovat i když.

Poznámka: zadejte následující adresu URL obrázku do Ikona Blank (http://www.rgraph.net/images/logo.png) nebo URL adresa pro příslušný obrázek, jinak oznámení nemusí pracovat správně během testu.

[Chromify Ukázka HTML5 OznámeníTest Page: http://files.quickmediasolutions.com/chromify.html]

Tapety uvedené v předchozím obrázku si můžete stáhnout zde:

anime sport [DesktopNexus]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire