lundi 11 avril 2011

Firefox CacheMachine, Open Archiv webových stránek kopie

Webové stránky někdy nejsou přístupné. To může být, že server je webová stránka umístěna na v současné době dolů, že webmaster, nebo omylem smazaných dat ochotně na webových stránkách, nebo že počítač uživatele a připojení k internetu v současné době nemůže navázat spojení na požadovanou webovou stránku.

I když to může být mimo dosah pro vyřešení problému, je obvykle možné získat přístup k informacím prostřednictvím vyrovnávací paměti. Všechny hlavní internetových vyhledávačích udržovat cache webových stránek ve svém indexu, který oni dělají částečně nebo plně k dispozici uživatelům internetu.

Google Search například zobrazuje odkaz "Archiv" vedle webových stránek je dočasně uloženo v jeho výsledcích vyhledávání. Kliknutím na odkaz se otevře, které stránky na Google v době poslední indexace. To znamená, že mohou existovat rozdíly v obsahu mezi skutečným a webové stránky uložené v mezipaměti kopii vyhledávače.

Firefox CacheMachine je šikovný rozšíření, které přidává možnosti otevřít cache kopie odkazů. Podporovány jsou cache Google, Yahoo a Bing v tomto okamžiku.

Rozšíření přidává vstup do dobrý-cvaknout kontext menu odkazů.

[ cachemachineheight = "393" class = "alignnone velikost-střední wp-image-39666" />: http://dl.dropbox.com/u/21986221/cachemachine.jpg]

Archivovanou kopii určité stránky se načte v novém panelu, pokud je k dispozici. Chyba se zobrazí, pokud není v mezipaměti kopii webových stránek nabízí vybrané vyhledávače.

CacheMachine může být užitečné v mnoha situacích. Od přístupu "starších" informace na stránce, na získávání informací, pokud stránky nebo webové stránky dolů a zobrazení informací, které jsou jinak dostupné jen registrovaným uživatelům.

Rozšíření pro Firefox je kompatibilní se všemi Firefox 3 a 4 verzích. To může být přímo instalovány na Firefox Add-on úložiště na [Mozilla.com: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / cachemachine /].

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire