jeudi 14 avril 2011

Firefox Extension Volby Menu Add-On

Mnoho Firefox rozšíření přicházejí s možností stránku přizpůsobit své chování, rozhraní nebo funkčnosti. Tyto stránky jsou často přístupné prostřednictvím kontextové nabídky, pokud ikonu rozšíření je zobrazen v rozhraní Firefoxu. Většinu času však žádné přímé volby je k dispozici, což znamená, že uživatelé mají k otevření Firefox add-on manager pro otevření možnosti prodloužení tam. Toto není zrovna uživatelsky přívětivým způsobem, a to zejména v případě, že volby musí být přístupné pravidelně.

Možnosti rozšíření Menu je Firefox add-on, která poskytuje rychlý přístup ke všem možnost stránek a oken instalovaných rozšíření Firefoxu.

Nový záznam je přidán do nabídky Nástroje ve výchozím nastavení, které umožňuje rychlejší přístup na stránky rozšíření konfigurace.

[ extension options menu : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/extension-options-menu.jpg]

Klepněte na položku v novém kontextu se otevře okno Možnosti stránky nebo okno ve webovém prohlížeči. Dále je možné přidat rychlý přístup do menu k jednomu z nástrojové lišty prohlížeče Firefox. To se provádípravým-kliknutím na volné místo v jedné z viditelných panelů nástrojů Firefox a výběrem Přizpůsobit z možností v kontextové nabídce.

Otevře se nové okno s ikonami. Nyní je nutné najít Rozšíření Možnosti (měl by být umístěn blízko konce seznamu) a přetáhněte ikonu do požadovaného umístění v jednom z panelů nástrojů.

Umístění ikony v jednom z panelů nástrojů zvyšuje dostupnost dalších, jako je nyní možné získat přístup k možnosti oken všech nainstalovaných rozšíření se jen dvě kliknutí. Právo-klikněte na novou ikonu se otevře Firefox add-on manager, další užitečnou funkci.

Možnosti rozšíření Menu je k dispozici výhradně pro Firefox 4. To může být instalován [přímo: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / rozšíření-Možnosti-menu /] na stránkách projektu v galerii rozšíření pro Firefox.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire