lundi 11 avril 2011

Firefox Rychlé vyhledávání Bar, Snazší přístup vyhledávače

Firefoxu vyhledávací panel nabízí přímý přístup k jednomu vyhledávače a pulldown přístup ke všem nakonfigurován vyhledávače. Jedním z vyhledávače je vždy vybrána jako výchozí vyhledávač a používá se pro vyhledávání, ledaže je vybrán jiný uživatel ručně první. Uživatelé, kteří často přepínat mezi vyhledávači se může jako nový Firefox add-on Rychlé vyhledávání Bar, který nahrazuje standardní rozložení vyhledávací lišty.

Add-on nahradí vyhledávací lišty s ikonami z podporovaných vyhledávačů. Klikněte na ikonu vyhledávače otočí displej do standardní vyhledávací formulář, což znamená, že počet prokliků provést hledání zůstává stejný.

Klávesovou zkratku Ctrl-E (Ctrlcommand K) aktivuje první vyhledávač v seznamu, což znamená, že to funguje úplně stejně jako předtím.

[ firefox quick search bar : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/firefox-quick-search-bar.png]

Pouze některé z dostupných vyhledávačů může být zobrazena přímo. To závisí pouze na šířku vyhledávacího pole v rozhraní Firefoxu. Zbývající vyhledáváníMotory jsou zobrazeny s klikněte na ikonu dole na pravé straně vyhledávání prvku.

Střední-klikněte otevře vybrat vyhledávač v nové záložce. Toto chování lze změnit v nastavení programu.

Právo-klikněte na vyhledávací liště se otevře kontextové menu s možností spravovat instalované vyhledávačů a přístup k add-on preferencí.

Správa Vyhledávače Seznam lze použít k přidání nebo odebrání vyhledávače. K dispozici vyhledávače mohou být tříděny snadno a změna se zobrazí ihned po uzavření okna. Nové vyhledávače lze přetahovat do vyhledávacího panelu stejně.

[ quick search bar : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/quick-search-bar.jpg]

Add-on preference jsou rozsáhlé a nabízí několik zajímavých možností. Je například možné, aby rolování kolečkem myši pro vyhledávače, vyberte jiný výchozí vyhledávač pro místní vyhledávání a klávesnice pro změnu pozadí a přepážkami. Mírný problém je neschopnost změnit vyhledávače ikonu, která se projeví pouze v případě,dva vyhledávače od stejné firmy jsou zobrazeny (například Google Search a Google šifrovaných Search).

[Rychlé vyhledávání Bar: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / quick-search-bar /] je šikovný add-on, který pomáhá uživatelům Firefoxu šetří kliknutí se při vyhledávání podle různých vyhledávačů. Rozšíření je kompatibilní pouze s Firefox 4.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire