jeudi 14 avril 2011

Firefox StayInOnlineMode Zabraňuje přepínání státu do režimu offline

Zatímco jsem osobně nikdy neměl potíže s vestavěným-in offline režimu a automatické přepínání státu na to, měl jsem kontakt Firefoxu s uživateli, kteří uvedli, že se to stalo pravidelně ve své verzi prohlížeče Firefox.

Firefox se přepne do režimu offline, pokud to nelze detekovat připojení k internetu. To se může stát na startu, nebo kdykoli, kdy je prohlížeč spuštěn v systému. Někteří uživatelé se zmínil, že by Firefox přepnout do režimu offline automaticky, i když on-line spojení bylo k dispozici v té době.

Máme již bylo uvedeno, jak se [předejít Firefox od vstupu do pracovního režimu offline: http://www.astuces.net/2010/12/17/prevent-firefox-from-entering-work-offline-mode/] doplněním skryté parametr konfiguraci Firefoxu. Ne každý uživatel na druhé straně je pohodlný střih tato nastavení v prohlížeči.

Tito uživatelé mohou nyní instalovat Firefox add-on [StayInOnlineMode: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / stayinonlinemode /] pro velmi stejný účinek:

Firefox 3.5 + by mohly začít v offline režimu, pokud není připojení na síť k dispozici. Zatímco je v režimu online, i krátké výpadky připojení může také způsobit Firefox přepnout do režimu offline. Pokud často spustit webaplikace bez dozoru, pak nečekané přepnutí do režimu offline můžete snadno zlomit workflow. Tento malý addon síly Firefox zůstat on-line zatímco ještě dovolí uživateli, aby ručně přepnout do režimu offline v případě potřeby.

Rozšíření Firefoxu drží neustále online a zabraňuje jakýkoli pokus o přepnutí do režimu offline. Jediná možnost přepnout do režimu offline, je-li uživatel spustí změnit ručně z menu Firefox.

Add-on je kompatibilní se všemi verzemi počínaje Firefox Firefox 3.5 a včetně nejnovějších verzích Firefoxu 4. Firefox uživatelům, kteří mají pravidelnou automatickou změnu režimu offline, může využít add-on pro předejít tomuto od události.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire