jeudi 14 avril 2011

ImageFit, velikost obrázků automaticky Ve Firefoxu

Webový prohlížeč Firefox váhy obrázky automaticky, aby vyhovoval aktuální okno prohlížeče. Uživatelé, kteří nemají rádi chování může se podívat na náš průvodce [Jak zakázat Dynamická změna velikosti obrázku ve Firefox: http://www.astuces.net/2010/11/23/how-to-disable-dynamic-image- Změna velikosti-in-firefox /] pro vypnutí funkce. Existují však i jiné možnosti, kde obrázků může být nutné měnit jeho velikost. To je například případ na fóra, kde obrazy rozbít fórum uspořádání, kdy mají velké.

Jeden způsob, jak vyřešit tento problém je ImageFit add-on pro Firefox, který byl navržen pro přesně tento účel. Rozšíření "změní velikost velké obrázky ve fóru post a webových stránek" pro automatické fit rozložení stránky. Je to "zmenší obrázky dole sedět pěkně v rámci stávajících rozvržení stránky, s využitím okolních prvků, jako průvodce".

Developer [vytvořil: http://markalexander.se/imagefit/demo/] ukázkovou stránku. Účinek je nejlépe prokázána tím, že navštívíte stránku, aniž by po instalaci rozšíření, a pak znovu s ní nainstalována.

Obraz přestávky rozložení bez prodloužení. Horizontální posuvník se zobrazí na obrazovce, která je nutná pro zobrazení celého snímku naobrazovce.

[ image fit : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/image-fit.jpg]

Stejné stránce s Fit Obrázek nainstalovaný a aktivovaný vypadá následujícím způsobem:

[ image fitdemo : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/image-fit-demo.jpg]

Add-on zlepšuje použitelnost webových fórech a webových stránek, kde jsou obrázky, které nenaruší vzhled často odeslaný. [ImageFit: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / imagefit /] je kompatibilní se všemi Firefox 3 a Firefox 4 verzích.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire