jeudi 14 avril 2011

Inspire Geek Láska s Tyto Veselý Geek Valentines

sshot-103

Chcete poslat nějaké Geek Love to zvláštní, že někdo? Proč to dělat s těmito základní školy valentinky návrat, a získat jejich srdce této nadcházející Valentýn-geek cestu!

Přečtěte si o to vidět jednoduchou metodu, aby se vaše vlastní Valentines, stejně jako stáhnout soubor jedenácti ready-made ty všechny geek kluk nebo holka by měla být radost dostat. Je to cesta!

Jak byly HTG Vlastní Valentines vytvořené ve Photoshopu

sshot-80

Velikost jsme pro všechny naše Valentines je 3 "x 4" na 150 dpi. To je poměrně nízké rozlišení pro tisk, ale dělá skvělé grafiky na e-mail.

"sshot-81"

Se svým novým obrázek otevřít, přejděte na Úpravy> Vyplnit a vyplňte své vrstvu pozadí s bohatou červenou barvu (nebo cokoliv apeluje na vás.)

Při nastavení "Použít" na "Barva popředí, jak je uvedeno výše, budete malovat, co barvu popředí máte ve vašem Foreground Background colors dialog pro výběr barvy.

sshot-86

Stiskněte t vyberte text nástroj.Nastavit několik textových objektů, za použití jakýchkoliv fontů apelovat na vás. [Pixel písma: http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=pixel], jako je tento, jsou volně ke stažení, a my jsme [již sdílené velký seznam písem Valentines: http:/ / www.howtogeek.com/howto/41524/desktop-fun-valentines-day-fonts/].

sshot-87

Kopírovat obrázek z internetu, pokud jste si jisti, že vaše zlatíčko nebude vadit trochu "fair use" chráněného autorskými právy užívání metafor. Pokud se to mysli, najít si nějaké [skvělé Creative Commons obrázky: http://www.flickr.com/creativecommons/].

sshot-88

"Ctrl" k tomu zdarma transformace na obrázku, dimenzování to bez ohledu na rozměry pracovat nejlepší pro vaše design.

sshot-89

Pravým tlačítkem myši nově přidaných obraz vrstvy v panelu a zvolte položku "efekty prolnutí" vybrat styl vrstvy. "Pohlazení" s tímto nastavením přidává černou čáru kolem obrázku.

sshot-90

Také zapnout "Vnější záře", s tímto nastavením dá tmavě černý stín kolem horní a dolní (a strany,ačkoli oni jsou skryty).

sshot-91

Přidat nějaký další text. Dvojsmysl je doporučeno.

sshot-104sshot-99

Klikněte a podržte na "obdélník Tool" dostat "Vlastní tvar nástroje." Vlastní nástroj tvaru má užitečné vektorových tvarů postaven do něj. Najít "Tvar" rozbalovací v nabídce najít srdci obrazu.

src = "http://dl.dropbox.com/u/21986221/sshot-95.png" border = "0" alt = "sshot-95" width = "400" height = "535" />

Klikněte a táhněte pro vytvoření vektorové tvaru srdce v obrázku.

sshot-96

Vaše vrstev panelu je místo, kde můžete měnit barvu, když se to stane použít ten špatný na prvním místě. Klepněte na políčko barvy v panelu, zvýrazněné modrou barvou nahoře.

sshot-97sshot-98

0px; border-šířka: 0px; "title =" Ctrl "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/Ctrl1.png "border =" 0 "alt =" Ctrl "width =" 48 " height = "37" /> t změní váš vektoru srdce. Můžete také použít k otočení, pokud se vám líbí.

sshot-100

Některé detaily, jako je tato energie v pohotovostním režimu nebo symbol, který lze nalézt v symbol fonty, převzato z obrazů online, nebo byly ručně. Váš Valentine je nyní připraven k uložit jako JPG nebo PNG a poslal k objektu svého zalíbení! Čtěte dál a uvidíte seznam 11 ke stažení Jak-Geek Valentines, včetně tohoto jeden a tři ze záhlaví obrázku.

Stáhnout HTG Sada Valentines

title = "sshot-102" src = "http://dl.dropbox.com/u/21986221/sshot-102.png" border = "0" alt = "sshot-102" width = "654" height = " 314 "/>

  • [Stáhnout HTG Geek Valentines (ZIP): http://dl.dropbox.com/u/21986221/HTG-Valentines.zip]

Glados Companion Cube valentine copystar trek valentine copy

valentine cthulhu 0px; padding-pravý: 0px; display: inline; padding-top: 0px; border-šířka: 0px; "title =" Vader miláček kopii "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/vader -valentine-copy.jpg "border =" 0 "alt =" Vader miláček kopii "width =" 300 "height =" 400 "/>

headcrab valentine copymoss valentine copy

Val1 copykopie "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/Valentine-copy.jpg "border =" 0 "alt =" Valentine kopii "width =" 300 "height =" 400 "/>

bender valentine copyval2 copy

roy moss valentine copy

  • [Stáhnout HTG Geek Valentines (ZIP): http://dl.dropbox.com/u/21986221/HTG-Valentines.zip]
Když to není namlouvání dámy s kartami Valentines, můžete email autora [ericgoodnight@howtogeek.com: mailto: ericgoodnight@howtogeek.com] s Photoshopem a grafiky otázky. Vaše otázky mohou být obsaženy v budoucnu Jak-Geekčlánek!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire