jeudi 14 avril 2011

Intel Solid-State Drive Toolbox 2, nyní se systém pro optimalizaci, Secure Erase

Solid State Drive (SSD) se liší od konvenčních tácu na pevný disk v několika klíčových aspektech. Disky nemusí být například defragmentace. Operační systém musí být nastaven trochu jinak i když je SSD používá jako primární pevný disk.

Většina výrobců pevných state drive nabízí nástroje na podporu uživatelů v rámci úkolů, které jsou specifické pro SSD. Intel například vytvořil Intel Solid-State Drive Toolbox, který byl propuštěn v nové verzi před několika dny.

Mám přezkoumala software dříve zde ve starší verzi (viz [Intel Solid State Drive (SSD) Toolbox: http://www.astuces.net/2010/03/01/intel-solid-state-drive-ssd-toolbox /] pro přezkum). Intel má dva nové moduly pro verzi 2 software SSD, které odůvodňují blíže podívat na tuto novou verzi.

Tento software v podstatě může být použita ke správě Intel Solid State Drive. Dodává se s možností sledování SMART pro další pevné disky připojené k počítači systém, ale SSD nástroje jsou k dispozici pouze v případě, že Intel SSD je připojen.

[ intel solid state drive toolbox height = "376" class = "alignnone velikost-střední wp-image-39346" />: http://dl.dropbox.com/u/21986221/intel-solid-state-drive-toolbox.jpg]

Tři Intel SSD Management Tools jsou k dispozici v nejnovější verzi aplikace. Intel SSD Optimizer je jediný program, který byl k dispozici v předchozích verzích softwaru stejně. Je to v podstatě nabízí TRIM funkce v případě, že operační systém nepodporuje ve výchozím nastavení. Windows 7 uživatelů s TRIM pracovní nemusíte tyto (viz [Ověřte, zda TRIM je povolena v systému Windows 7: http://www.astuces.net/2010/09/14/verify-that-trim-is-enabled-in- okna-7 /] k závěru, že ven). Ostatní uživatelé Windows může být nutné spustit Optimalizátor pravidelně, aby výkon co nejvyšší.

Dva nové moduly na druhé straně jsou zajímavé pro všechny uživatele bez ohledu na operační systém, které používají.

Intel SSD pro konfiguraci systému Tuner kontroluje, zda nastavení systému jsou optimalizovány pro použití SSD. Zkontroluje Superfetch a Prefetch, ReadyBoost, DIPM a Defragmentace. Tune It! odkaz se zobrazí vedle každého záznamu, který není optimalizován.

[ Intel SSD konfiguraci systému tunertitle = "intel SSD konfiguraci systému tuner" width = "550" height = "229" class = "alignnone velikost-střední wp-image-39347" />: http://dl.dropbox.com/u/21986221/intel -SSD-system-konfigurace-tuner.jpg]

Secure Erase je druhý Kromě pevných Intel State Drive Toolbox 2. To může být použit k vymazání všech dat na vybrané Intel SSD. Nástroj funguje pouze na sekundární SSD, které nejsou bootovací nebo oddílu.

Software dále nabízí běžet rychle, nebo plný diagnostiku na Intel SSD. Intel Solid-State Drive Toolbox 2 je [k dispozici: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18455] ke stažení na Download Centrum Intel. Software, který je kompatibilní s Windows 7, Windows Vista a Windows XP vyžaduje Microsoft. NET Framework2.0.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire