dimanche 10 avril 2011

Internet Explorer 9 Beta uživatelé obdrží automatické aktualizace Chcete-RC

Internet Explorer 9 Beta uživatelé mohou být za překvapení v nadcházejících dnech, jak Microsoft se ukázalo, že kandidát na verzi IE9 bude přidán jako důležité aktualizace systému Windows Update. Rollout začne postupně a kompletní v následujících dnech až do všech Internet Explorer 9 Beta uživatelů byly pokryty.

Automatické aktualizace upozorní uživatele přes systémové liště, pokud je k dispozici aktualizace. Klikněte na oznámení, nebo manuální kontrolu přes [Windows Update: http://www.astuces.net/2010/12/20/microsoft-windows-update-overview-all-you-need-to-know/] , uvádí na trh Internet Explorer 9 Release Candidate instalace.

[ internet explorer 9 update : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/internet-explorer-9-update.png]

Aktualizace založí Windows Internet Explorer 9 instalační okno s možností instalace, neinstalujte nebo požádat později. Instalace bude aktualizovat beta Internet Explorer 9 do release candidate verzi. Neinstalujte změny aktualizaci ratingu od důležité nepovinná. Jeještě může být instalován později, ale systém Windows nebude výzva pro automaticky ještě. Zeptejte se později nabídne aktualizaci znovu během příštího aktualizace skenování.

[ internet explorer 9 update : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/internet-explorer-9-update1.png]

Windows uživatelé nemají k aktualizaci na beta release candidate, pokud nechtějí. Mají stále kliknout na odkaz neinstalujte, aby se zabránilo automatickou aktualizaci ačkoli. Je však doporučeno aktualizovat na release candidate, protože poskytuje vylepšení a oprav.

Microsoft již bylo zmíněno, že podobný postup aktualizace bude na místě k aktualizaci vývojové verze a předchozích verzích aplikace Internet Explorer k finální verzi webového prohlížeče. Správce systému, organizace, firmy a domácí uživatelé mohou využít [IE9 Blocker Toolkit: http://www.astuces.net/2011/02/14/download-ie9-blocker-toolkit-to-prevent-automatic-internet-explorer -9-distribuce /], aby se zabránilo automatickou distribuci Internet Explorer 9.

Seznamze dne [Internet Explorer 9 RC: http://www.astuces.net/2011/02/14/list-of-internet-explorer-9-rc-changes/] se změny byl vyslán také.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire