lundi 11 avril 2011

Internet Explorer 9 RC je nyní k dispozici: Tady je nejzajímavější nové věci

image

Včera Microsoft oznámil release candidate Internet Exploreru 9, což je velmi blízko ke konečnému produktu. Zde je screenshot prohlídku nejzajímavějších nové věci, jakož i odpovědi na vaše otázky.

Nejdůležitější otázkou je třeba nainstalovat tuto verzi? A odpověď je absolutně ano. Dokonce i když nechcete používat IE, je lepší mít novější, bezpečnější verzi na PC.

Co je nového Pod pokličkou v vs Release Candidate Beta?

Pokud chcete vidět celý seznam změn, se všemi detaily původního marketing, si můžete přečíst Microsoft [Krása webové stránky: http://www.beautyoftheweb.com/ # / new_in_rc], ale tady je upozorní, že byste mohla bude zajímat

  • Vyšší výkon - které jsem udělal spoustu změn, a to opravdu cítí rychlejší, zvláště při používání více náročných webových aplikací jako je Gmail.
  • Spotřeba energie Nastavení- Od motoru JavaScript v libovolném prohlížeči používá spoustu výkonu CPU, že jsem nyní integrovány do nastavení napájení, takže pokud jste na baterie jej bude využívat méně CPU, a ušetřit výdrž baterie. To je opravdu velká změna.
  • Změny UI - liště je nyní přesunout pod adresním řádku (viz níže pro více), které jsem oholil některé pixely z konstrukce pro úsporu místa, a nyní můžete přepínat panelu nabídek se vždy.
  • Připnul stránky - nyní můžete kolík více stránek na jeden tlačítka na hlavním panelu. Velmi užitečné, pokud byste vždy použít aplikace pár web dohromady. Můžete také kolík stránky v režimu InPrivate.
  • FlashBlock a AdBlock jsou integrované (sorta) - je tam nový ActiveX filtrování, které umožňuje povolit plug-in pouze pro weby, kterým důvěřujete. K dispozici je také sledování ochrany seznam, který může blokovat určitý obsah (což může být samozřejmě použit k blokování reklamy).
  • Geolocation - zatímco mnoho soukromí vědomí lidí by si stěžují na to, pokud používáte přenosný počítač na cestách, je to opravdu užitečné mít geo-nachází funkce při používání aplikace Google Maps, atd. Nebojte se, nebude to unikat vaše soukromí ve výchozím nastavení.
  • WebM Video - Jo, Google nedávno odstraněnH.264 od Chrome, ale Microsoft přidal Google WebM videa do formátu Internet Explorer.

Pokračujte ve čtení pro více informací o využití nových funkcí.

Otázky můžete mít

Pravděpodobně budete chtít dostat na obrazovky, ale první, tady je pár odpovědí na otázky, které jste dosud nepožádali.

  • Ne, Internet Explorer 9 nefunguje na Windows XP.
  • Ano, můžete si nainstalovat IE9 přes vrchol beta verzi, pokud jste měli které byly instalovány.
  • Ano, pokud máte 32-bitové Windows, měli byste si nainstalovat 32-bitovou verzi.
  • Ano, pokud máte 64-bitové Windows, měli byste si nainstalovat 64-bitovou verzi (která zahrnuje 32-bitovou verzi). Nejste si jisti? Zde je [jak zjistit, jakou verzi Windows máte: http://www.howtogeek.com/howto/21726/how-do-i-know-if-im-running-32-bit-or-64-bit- windows-odpovědi /].
  • Ano, měli byste upgradovat na tuto verzi.
  • Ano, pokud jste [klikněte na tento odkaz: http://www.beautyoftheweb.com/ # / download], že se dostanete na stránku pro stažení.

Opět platí, i když nechcete používat IE jako primární prohlížeč, je lepší mít tuto novou, bezpečnější prohlížeč než smradlavý starý IE8.

Nyní můžete přemístit Záloľky pod adresním řádku (opět)

Největší problém s IE9 pro většinu uživatelů je to, že výkon karty a do adresního řádku je na stejném řádku, který se rychle promění váš karty do malinké nepoužitelné kartu-nechá. Já jsem jen napsat, že?

image

Nyní můžete jednoduše pravým-klikněte na liště pohybovat kartami na samostatný řádek.

image

A teď budete mít mnohem více prostoru. Impozantní věc je, že i se změnou užívání dvou řadách, je to stále dost kompaktní ve srovnání s ostatními prohlížeči.

padding-top: 0px "title =" image "border =" 0 "alt =" obrázek "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/image29.png "width =" 653 "height =" 211 ">

Bohužel není možnost dát na karty až nahoru.

Připnout více stránek spolu

Tato nová funkce je poněkud zavádějící na první, takže budeme vás provede to-si představit, za prvé, že jste si připnul místo na hlavním panelu, pouhým přetažením webu ikona dole na hlavním panelu. Snadné.

Nyní přejděte na jinou adresu URL v tomto okně, a pak doprava-klepněte na ikonku na levé straně-straně, a zvolte možnost "Přidat jako domovskou stránku". Tím se dodat, že stránky, stejně tak příště otevřít, že připnul webu, bude to otevřené obě.

image

Mnohem jednodušší metoda, nicméně, je prostě jít na ikonu Nástroje na pravé straně-IE liště, vyberte Možnosti Internetu, a pak dal URL, které chcete tam.

rozpětí: 0px; padding-vlevo: 0px; padding-pravý: 0px; display: inline; border-top: 0px; border-vpravo: 0px; padding-top: 0px "title =" image "border =" 0 "alt = "image" src = "http://dl.dropbox.com/u/21986221/image31.png" width = "455" height = "211">

Všimněte si, že oba ty, které jsem přidal jsou nyní zde.

Jak povolit "FlashBlock"

Internet Explorer má docela užitečnou funkcí, která blokuje všechny ovládací prvky ActiveX v běhu, s výjimkou míst je zadat on-od plugin pouze potřebné pro většinu stránek je Flash, který v podstatě dělá tento rys FlashBlock.

Jen hlava na ikonu Nástroje na pravé liště, potom Bezpečnost -> ActiveX filtrování. To je všechno.

image

Nyní příště půjdete na stránky, které potřebuje Flash, klikněte na malý kruh s linkou přes to, a vypnout ActiveX filtrování pro daný web.

rozpětí: 0px; padding-vlevo: 0px; padding-pravý: 0px; display: inline; border-top: 0px; border-vpravo: 0px; padding-top: 0px "title =" image "border =" 0 "alt = "image" src = "http://dl.dropbox.com/u/21986221/image33.png" width = "650" height = "284">

Opravdu jsem si tuto funkci byl v Google Chrome, a každý jiný prohlížeč.

Povolení sledování Ochrana (případně blokování reklam)

Můžete povolit sledování funkce Ochrana přes stejné menu jako předchozí funkce, a jakmile to uděláte, bude to vyskočí Spravovat doplňky aplikace-obrazovka, kde si můžete vybrat "své personalizované List" bod na pravé straně.

Jakmile to uděláte, můžete ji povolit, nebo klepněte na tlačítko Nastavení pro zobrazení více.

image

Pod zde si můžete vybrat automaticky blokovat vše, nebo stačí si vybrat obsah, který chcete blokovat. Je to ukážeme nejpoužívanější věci, a umožňují zablokovat. Pokud si nejste vidět dost, nastavte 10 na 3, a uvidíte více.

Měli byste být opatrní při používání bloku Automatické tady, protože to vypadá, že blokovat některé věci potřebné pro určité stránky, aby fungovala jako obyčejný javascript knihoven, jako je jQuery.

Ladění výkonu na baterie

Vyladit výkon / nastavení výkonu, hlava v Možnosti napájení -> Upravit nastavení plánu -> Změnit pokročilé nastavení napájení, a potom přejděte dolů do spodní části okna.

image

Nyní můžete konfigurovat nastavení, pokud chcete, i když jsme si poradit jen nechat je být.

Vyjděte a stahovat ji.

[Ke stažení Internet Explorer 9 Release Candidate odbeautyoftheweb.com: http://www.beautyoftheweb.com/ # / download]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire