dimanche 10 avril 2011

Internet Explorer 9 Seznamy sledování ochrany

Sledování je ochrana bezpečnosti a soukromí novou funkci, která Microsoft integroval do release candidate Internet Explorer 9. Bude k dispozici v prodejní verzi prohlížeče stejně.

Sledování Ochrana je ve výchozím nastavení zakázán a musí být povolena v možnostech pod Nástroje> Bezpečnost> Sledování ochrany. Pouze osobní sledování ochrany seznam je pak ve výchozím nastavení zapnuto. Tento seznam je naplněn automaticky Internet Explorer.

Internet Explorer v podstatě shromažďuje skript / cookie informace o všech internetových stránkách a bloky ty s důsledky pro soukromí, které jsou zobrazeny na více webových stránkách.

[ tracking protection : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/tracking-protection1.jpg]

Je zřejmé, že sledování je pouze zabránit v případě, že uživatel již navštívil webové stránky, které vložit kód. To je v případě sledování třetí strany ochrany seznamy vstoupí do hry. Tyto mohou být integrovány do aplikace Internet Explorer k zablokování služby přímo bez nutnosti návštěvy webových stránek, které vložit na prvním místě.

Microsoft nabízíVýběr sledování ochrany seznamů [o: http://ie.microsoft.com/testdrive/Browser/TrackingProtectionLists/Default.html] Internet Explorer disk test internetových stránkách.

Celkem pět seznamy jsou k dispozici, které mohou být přidány do aplikace Internet Explorer 9 s několika málo kliknutí. Tyto seznamy jsou v současné době k dispozici:

  • Abine: Náš seznam bloky mnoho on-line reklamy a marketingu technologie, které mohou sledovat a profil, který při procházení webu. Náš seznam je aktualizován týdně, aby vás bezpečnější a soukromé.
  • EasyList: EasyPrivacy Sledování Ochrana Seznam je založen na populární předplatné EasyPrivacy pro Adblock Plus.
  • Ochrana osobních údajů Volba: PrivacyChoice udržuje komplexní databázi pro sledování společností, včetně domény používají téměř 300 reklamních sítí a platforem, jejich zásady ochrany osobních údajů, a opt-out a opt-in procesů
  • TRUSTe: TRUSTe to snadné sledování ochrany seznam umožňuje relevantní a cílené reklamy od firem, které ukazují, respektovat postupy ochrany soukromí spotřebitelů a dodržování vysokých standardů TRUSTe a přímého dohledu

Klikněte na Přidat TPL vedle sebe, otevře se seznam Přidat Sledování ochranu Seznam řádku aplikace Internet Explorer, pokud je používán. Přidat seznam tlačítko přidá a umožní sledování nových ochrany seznam.To lze ověřit v Možnosti sledování ochrany.

[ tracking protection lists : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/tracking-protection-lists.jpg]

Sledování Ochrana Seznamy mohou být použity okamžitě chránit uživatele před většiny sledování souvisejících skriptů na dnešním internetu.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire