dimanche 10 avril 2011

Jak používat Google Chrome jako výchozí Váš Reader PDF (Easy Way)

image

Pokud jste něco jako 99% každý, máte nějaký prohlížení PDF software nainstalovaný v počítači-ale si uvědomíte, že můžete používat Google Chrome pro zobrazení PDF souborů z vašeho PC? Je to snadné!

Jsme předvádí, jak to udělat ve Windows, ale teoreticky by to fungovat na OS X nebo Linux. Pokud jste to zkoušel, dejte nám vědět v komentářích.

Povolení Google Chrome jako výchozí Váš Reader PDF

Začněte kliknutím pravým-kliknutím na libovolný soubor ve formátu PDF, a míří do "Otevřít s" položku v menu. Pokud nechcete vidět, můžete obvykle držet klávesu Shift a pravým-klikněte na, a to tam bude.

image

To přinese ažOtevřít dialog, který vám umožní vybrat, co otevřít PDF soubory s, ale bohužel Google Chrome není uvedena-ale bez ohledu na to, stačí klepnout na tlačítko Procházet.

image

Pokud víte, kde byl nainstalován prohlížeč Google Chrome, pak už jen přejděte do požadované složky-jinak, můžete kliknout pravým-klikněte na zástupce Chrome, zamiřte do Vlastnosti a pak Zástupce. Uvidíte umístění do pole Target (Nejlepším řešením je zkopírovat a vložit celou cestu).

image

Jakmile jste vybrali chrome.exe a klikli na tlačítko OK, jste hotovi. To je všechno. Snadné, že?

A teď, když jste Double-klikněte na soubor ve formátu PDF, bude to rovnou spustitv Chrome.

image

Nefunguje? Head to about: plugins v Chrome a ujistěte se, že Chrome PDF Viewer je povoleno.

image

Pro účely tohoto článku, jsme pomocí dev kanál vydání Chrome, ale měl by fungovat ve starších verzích stejně.

Poznámka: Originální nápad pro tento článek pochází z Lee Matthews se po dobu [Stáhnout Squad: http://downloadsquad.switched.com/2011/02/11/how-to-use-google-chrome-as-your-default- pdf-čtenář-na-windows /], ale naše metoda jejednodušší.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire