dimanche 10 avril 2011

Jak povolit User-specifické bezdrátových sítí ve Windows 7

Nastavení bezdrátové sítě ve Windows 7 jsou globální pro všechny uživatele, ale je tu málo známé-možnost, která umožňuje přepínat, aby za-uživatele, aby si každý uživatel má přístup pouze k sítím, které se mohou připojit. Zde je návod, jak to všechno funguje.

Jak je to užitečné? Možná chcete zabránit konkrétnímu uživateli v přístupu k internetu-pokud nechcete dát jim bezdrátové heslo, nebudou schopni se dostat online. To by mohlo být velmi užitečné, pokud máte mini-lidé hraní her na PC rodinu, ale nechcete je stále on-line.

Nastavení Per-uživatele bezdrátové sítě

První věc, kterou musíte udělat, je hlava na Centrum sítí a sdílení, který může být přístup přes ikonu v obrázku nahoře. Jakmile jste tam, klikněte na Spravovat bezdrátové sítě.

image

Kdysi tam, klikněte na tlačítko typů profilu.

A nyní si můžete vybrat "Použít všechny uživatele a-na-uživatelské profily" možnost volby.

Poznámka: varovná zpráva uvádí, že pokud použijete přepínač Uživatelé funkce, aby oba uživatelé přihlášení zároveň, že to bude možná odříznout ostatní uživatele. Vzhledem k tomu, že to, co jsme chtěli v první řadě, stačí kliknout na tlačítko Uložit.

image

Na tomto místě může váš systém nyní používat per-uživatelské profily-ale žádné aktuální profily jsou stále nastaveny na all-uživatele. Čtěte dál.

Vytvoření User-specifické Bezdrátové připojení k síti

Nejjednodušší způsob, jak vytvořit nový uživatel-konkrétní bezdrátové připojení by mělo být jen připojit k síť-výchozí hodnota je nyní na uživatele. Pokud chcete převést stávající, musíte nejprve odstranit. Stačí si vybrat to v seznamu na obrazovce Spravovat bezdrátové sítě, a klepněte na tlačítko Odebrat.

image

Nyní můžete použít na systémové liště ikona bezdrátového vybrat síť, připojit k ní, a potom zadejte heslo.

image

Pokud máte právo-klikněte na položku v seznamu a zvolte Vlastnosti, uvidíte, že "Network dostupnost" je nyní nastavena na "mě pouze". Úspěch!

display: inline; border-top: 0px; border-vpravo: 0px; padding-top: 0px "title =" image "border =" 0 "alt =" obrázek "src =" http://dl.dropbox.com/ u/21986221/image59.png "width =" 631 "height =" 344 ">

Stejná věc se stane pro všechny sítě, připojení k.

Ručně Vytvoření Per-User nebo globální bezdrátové sítě

Používáte-li na tlačítko Přidat v Spravovat bezdrátové sítě obrazovce, můžete si ručně zvolit mezi na-uživatel nebo globální, které by mohly být užitečné, protože výchozí hodnota je nyní za-uživatele.

image

Klepněte na možnost, která říká, že Ručně vytvořit síťový profil ...

image

A teď jste na obrazovku, kde si můžeteručně vyplnit všechny údaje, a můžete si také vybrat vytvořit to za-uživatele, nebo pro každého.

image

A co je nejdůležitější, jste se naučili něco nového o Windows 7.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire