mardi 12 avril 2011

Jak vytvořit snadno Pixel umění Avatar ve Photoshopu nebo GIMPu

sshot-383

Boingboing.net má chladné sadu pečlivě vypracované pixel umělecké portréty pro své klíčové spisovatele. Pokud jste milovníkem umění pixel, proč nezkusit znovu a podobné avatary pro sebe pomocí několika jednoduchých filtrů buď v Photoshopu nebo Gimpu?

Jak-Geek pokryl několik různých způsobů, jak vytvořit pixel umění od běžného grafiky, a tento jednoduchý způsob je jednodušší pixel art, ale s použitím jiné techniky. Sledujte, jak jsme proměnit dva obyčejní fotografie do čtverečkových mistrovská díla, stejně jako srovnání techniky používané mezi Photoshop a GIMP. Čtěte dál!

Úpravy fotografií a Pixel Umělecké filtry ve Photoshopu

sshot-373padding-top: 0px; hranice: 0px; "title =" sshot-374 "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/sshot-374.png "border =" 0 "alt =" sshot -374 "width =" 300 "height =" 447 "/>

Začněte s obrázek, který chcete být váš nový avatar-může to být obrázek sami, nebo cokoliv grafiky, kterou chcete použít.

Stiskněte c vyberte nástroj oříznutí a podržte klávesu Shift na tlačítko-táhnout dokonalý čtverec pro svého avatara. Stiskněte klávesu Enter k tomu, aby své úrody.

sshot-377

Předpokládejme, že vaše fotografie není žádný ideální jeden pro pixel-art, a mohou vyžadovat nějaké ladění. Jako volitelný krok, aby některé odvážné na rozdíl od svého detaily pomocí Unsharp Marka filtr, a trochu to přehánět. Unsharp Mask je umístěn pod Filtry> Zostření> Doostřit. Nebojte se jít i nad rámecČástky zde, a vytvořit obraz s velkým množství kontrastní-you'll pravděpodobně potřebovat v době, kdy dosáhnete svého konečný výsledek.

sshot-376

Změnit velikost čtverce fotografii na cílový rozměr vašeho avatara. Mnoho webových stránek a fóra vám řeknou, co je maximální soubor šířka a výška jsou. Pro demonstrační účely, budeme používat společný velikosti 128 x 128 pixelů.

sshot-386

Budete porozumět tomu, jak váš obrázek bude vypadat moc, jakmile se zmenší, aby avatar velikost. ctrl L přinese až nástroj Úrovně, které je jedním[o nejlepších nástrojů pro úpravu kontrastu jako profík: http://www.howtogeek.com/howto/44826/learn-to-adjust-contrast-like-a-pro-in-photoshop-gimp-and-paint. net /]. Použijte jej, aby se výrazně světlé plochy i velký kontrast jako volitelný krok, pokud si myslíte, že vaše fotografie mohl použít trochu více popové.

sshot-375

Konečný filtr převede do základní grafické pixel umění před vašima očima. Přejít na Filtr> Pixelate> Mozaika, aby se mozaika filtru.

sshot-387

Mozaika filtr umožňuje ovládat úroveň detailů úpravou velikost dlaždice v obrázku. I když jsme na něž se vztahuje [ostatní metody: http://www.howtogeek.com/howto/31898/create-8-bit-style-graphics-with-authentic-nes-gameboy-and-sega-colors/] pro soustružení [běžnou grafiku do pixel umění: http://www.howtogeek.com/howto/29692/create-cool-8-bit-style-pixel-art-from-ordinary-images/], metoda bude vám největší kontrolu. To je zvláště důležité, pokud váš obrázek není ideální pro tento druh nízké detaily obrazu.

sshot-388

Stiskněte tlačítko "OK" pro vykreslení mozaiky filtr a uložit snímek, nejlépe jako PNG zachovat hranaté dobrotu tašek a [vyhnout JPG artefakty nebo pomocí 8 bitů barevné palety: http://www.howtogeek.com/ howto/30941/whats-the-difference-between-jpg-png-and-gif /].

Jednoduché filtry Pixel umění Použití GIMP

sshot-362 inline, padding-top: 0px; hranice: 0px; "title =" sshot-363 "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/sshot-363.png "border =" 0 "alt = "sshot-363" width = "300" height = "395" />

Některé obrázky, můžete hádat, už přiměřený kontrast potřebný k vytvoření velmi nízké detaily obrazu, jako je pixel umění. V situacích, jako jsou tyto, budete mít možnost dostat se méně filtry pro úpravu fotografií nebo naopak přidány.

Začněte tím, že chytne obdélník výběru nástroje z panelu nástrojů, klávesových zkratek r . Podržte klávesu SHIFT a klepněte na tlačítko a tažením v obrázku k vytvoření dokonalého čtverce.

sshot-364

Jakmile budete hotovi výběrem čtverečních plochy pro svého avatara, přejděte na Obraz> Oříznout na výběr zastřihovat obraz až dokonalý čtverec.

padding-zleva: 0px; padding-pravý: 0px; display: inline; padding-top: 0px; hranice: 0px; "title =" sshot-367 "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221 / sshot-367.png "border =" 0 "alt =" sshot-367 "width =" 318 "height =" 132 "/>

Přejděte na Obrázek> Velikost obrázku pro změnu velikosti obrázku na příslušnou velikost avatar.

sshot-369

Z důvodu demonstrace, budeme předpokládat, že cílová velikost je společné hodnoty 128 x 128 pixelů. Když jsem vstoupil, že (nebo váš vlastní hodnoty) do menu velikosti obrázku, klikněte na tlačítko "Scale" pro dokončení vašeho nastavení.

sshot-370

Zkontrolujte, zda váš obrázek vypadá dobře scvrknul na tuto velikost. Vždy se můžete přidat kontrast v tomto bodě [s úrovní nástroje Gimpu nebo Nástroj Křivky:http://www.howtogeek.com/howto/44826/learn-to-adjust-contrast-like-a-pro-in-photoshop-gimp-and-paint.net/], nebo si můžete jednoduše přeskočit tento krok a dokončit svůj pixel avatar. Můžete také najít Gimpu Unsharp Mask nástroj pro přidání kontrastu ke svému podrobné oblastí podle Filtry> Vylepšení> Doostřit. Proveďte některou z těchto úprav zde přípravka váš obrázek pro pixelating, nebo prostě tento krok přeskočte.

sshot-371

GIMP je Pixelize filtr lze nalézt v rámci Filtr> Rozostření> Pixelize. Upravte si "pixel" velikost, dokud jste spokojeni se svým avatar, klepněte na tlačítko OK k tomu, aby.

sshot-372

Nezapomeňte uložit nový avatar v internetových přátelské PNG, a vyhnout se problémům s lossy JPG, které mohou zničit pixel umění vzhled vašeho konečnéhoimage.

Máte dotazy nebo připomínky týkající se grafiky, fotografií, typy souborů, nebo Photoshop? Své dotazy zasílejte [ericgoodnight@howtogeek.com: mailto: ericgoodnight@howtogeek.com], a mohou být obsaženy v budoucnu Jak-Geek článek Graphics.

Obrázek Kredity: Omlouváme se Alan Moore a Neil Gaiman, použitý bez povolení s nejvyšším respektem, předpokládá reálnépoužití.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire