jeudi 14 avril 2011

Jak změnit výchozí aplikaci pro Android Úkoly

2011-02-09_122839

Když přijde čas na přechod od používání jedné aplikace do druhé na vašem Android přístroji není bezprostředně jasné, jak dělat tak. Sledovat spolu, jak jsme vás provede prohozením výchozí aplikaci pro všechny úkoly Android.

Zpočátku změnu výchozí aplikace v Android je hračka. Po instalaci nové aplikace (nový webový prohlížeč, nové zprávy nástroj, nový cokoliv) Android vás vyzve k výběru která aplikace (nové nebo staré), který chcete použít pro tento úkol, při prvním pokusu o otevření webové stránky, zkontrolujte textovou zprávu, nebo jinak spouštěcí událost. Snadné! A co když přijde čas odinstalovat aplikace nebo jen změna zpět do své staré aplikace? Není užitečné, pop-up okno pro to. Přečtěte si na co vám ukážeme, jak vyměnit jakoukoli výchozí aplikaci pro jakékoli jiné s minimálním úsilím.

Změna výchozí aplikace

0px; hranice: 0px; "title =" 2011-02-09_121031a "src =" http://dl.dropbox.com/u/21986221/2011-02-09_121031a.jpg "border =" 0 "alt =" 2011 -02-09_121031a "width =" 650 "height =" 266 "/>

Popadni Android zařízení a přejděte do menu nastavení (buď poklepáním na fyzické tlačítko menu a vyberete nastavení, nebo otevřením svého seznamu aplikací a volbou Nastavení, jak je patrné v prvním panelu screenshot výše). Přejděte na Applications a poté na Správa aplikací.

2011-02-09_122350a

Poté, co v Správa aplikací sub-menu klepněte na Všichni seznam všech aplikací nainstalovaných na vašem telefonu. Přejděte dolů, až uvidíte aplikaci, kterou chcete změnit. Pro tento příklad budeme měnit náš domov obrazovky manažer od LauncherPro na ADW.Launcher prokázat, jak změnit výchozí aplikaci systému.

Uvnitř aplikaceInformace o nabídce pro aplikaci přejděte dolů a klepněte na položku Vymazat výchozí hodnoty. Jakmile jste zrušili výchozí pak můžete v platnost nové výchozí výběr spouštění akci, která by se zabývala aplikace. V našem případě jsme záměnu na domovské obrazovce správce, takže všechno, co máme dělat, aby spouštěcí událost je klepnutím na tlačítko Domů na fyzické našem telefonu. Android pak vyzve nás kompletní akci pomocí dialogového okna. Zde můžeme vybrat buď ADW.Launcher nebo LauncherPro. Poznámka: Použít jako výchozí nastavení pro tuto akci políčko. Pokud nechcete být hassled vybrat v budoucnu, zavázat se k vaší změnit zde.

Potenciální léčky a řešení

Pokud máte potíže s nutit Kompletní akce se zobrazí dialogové okno (zejména pro manipulaci s-výchozí typy souborů ne) ujistěte se, že jste odinstalovat předchozí výchozí aplikace. Android někdy dostane zavěsil při pokusu o změnu výchozí aplikace pro typ souboru nebo akce od předchozího výběru v případě, že předchozí výběr byl odinstalován.

Například, pokud jste nainstalovali video žádosti as tím spojeného s partou videa typy souborů a odstranění aplikace před přepnutímVýchozí aplikace můžete dostat do problémů. V tomto případě je nejlepším řešením je nainstalovat původní aplikaci znovu, změnit výchozí zevnitř obrazovce Informace o aplikaci pro tuto aplikaci, a odstranit ji, jakmile jste úspěšně použili nové aplikace. Je to hádka, my víme, ale teď, když víte, jak změnit úkol sdružení, neměli byste se zasekl v této situaci znovu.

Mají hořící tech otázku? Střílet nám e-mail na [ask@howtogeek.com: mailto: ask@howtogeek.com] a budeme se snažit odpovědětto.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire