dimanche 10 avril 2011

Jak zobrazit Netflix Pozor Okamžitě v XBMC

Netflix streaming není jen funkce, která je hezké mít, pro mnoho lidí je musí mít pro každý video streaming software. Bohužel to bylo z XBMC chybí z různých důvodů, až do dneška.

Ve snaze získat Netflix Pozor Okamžitě působící v XBMC stačí mít XBMC 10,0 + nainstalován na oblasti Windows nebo OS X. Vzhledem k nedostatku podpory Silverlight, to v současné době nefunguje na XBMC Live, Linux, nebo IOS zařízení (iPhone, IPAD, AppleTV). Také je potřeba žít v regionu, který nabízí Netflix streaming (v současné době v USA a Kanadě).

Nainstalujte XBMC flicks

Chcete-li nainstalovat XBMC flicks v nejnovější verzi XBMC vše, co potřebujete udělat, je jít do nastavení pak přidat-ons. Klikněte na získání Add-on -> XBMC.org Add-on -> video Add-on pak přejděte do dolní části seznamu a klepněte na XBMC kina.

Poznámka: Pokud nevidíte XBMC flicks, nemáte systém, který je schopen hrát streaming Netflix nebo vám chybí potřebné komponenty.

Klepněte na tlačítko Instalovat na následující okno aadd-on bude automaticky staženy a nainstalovány ve vašem systému.

Konfigurace XBMC flicks

Chcete-li změnit nastavení pro aplikaci klepněte na tlačítko Konfigurovat z instalační okno.

Možná budete muset změnit nastavení "Jsi v Kanadě?" Pokud používáte Netflix z Kanady. Toto nastavení se bude automaticky používat webové stránky Netflix.ca pro streamování.

Pokud používáte OS X, změňte "OSX" nastavení pod různé na Ano.

Povolit přístup k Netflix

Dalším krokem je povolitXBMC flicks pro připojení k vašemu účtu Netflix. Pokud jste obeznámeni s kterým jiným Netflix streamer tento krok bude velmi povědomý.

V XBMC jít na videa -> video Add-on -> XBMC flicks a budete vyzváni ke kliknutí na tlačítko OK po dokončení, kterým add-on.

Okně prohlížeče by se automaticky spustí a přejděte na stránku registrace Netflix.

Přihlaste se a klikněte na "Ano, tento účet", a bude vám zaslána potvrzovací stránku.

Nyní zavřete prohlížeč a vraťte se XBMC, a klepněte na tlačítko OK.

Restart XBMC a vrátit seadd-on.

Použití XBMC flicks

XBMC flicks funguje jako každá jiná Netflix streaming aplikací.

Máte přístup k prohlížení vašich okamžité fronty, top 25, nově příchozím, či podle žánru. Dokonce si můžete vyhledat skočit rovnou na video, zda je či není v rychlých frontě.

Jakmile najdete video, které chcete sledovat, bude celou obrazovku Netflix otevřené okno a začít streamování videa. Budete muset přihlásit do Netflix začne přehrávat, takže bychom doporučujeme s Netflix vzpomenout na své přihlašovací údaje pro bezproblémové přehrávání.

Během přehrávání dálkovým ovládáním bude ještě pracovat pro přehrávání, pauza, atd., ale pokud nemáte vzdálené budete muset tlačit Alt + F4 ve Windows nebo Apple + Q v OS X pro ukončení přehrávání a vrátit se XBMC .

Za pomoc a podporu s add-on naleznete [oficiální XBMC flicks fórum závit na XBMC.org: http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=87552].

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire