mardi 12 avril 2011

Jak zobrazit obrázek alba pro aktuálně přehrávané skladby na svůj desktop

image

Alba bývala nedílnou součástí hudby, zpět, když to přišlo v rekordním nebo CD ve formátu. Ale je tu způsob, jak zachytit něco z toho magie i dnes, pomocí bezplatné aplikace. Přečtěte si o to zjistit, jak!

Získání aplikace

Budeme používat volně-dostupný program s názvem [CD umění Displej: http://www.cdartdisplay.com/]. Takže první věc, kterou musíte udělat, je stáhnout a nainstalovat samotnou aplikaci. Zde je [přímý odkaz na verzi 2.0.1: http://fileforum.betanews.com/detail/CD-Art-Display/1109367710/1], poslední jeden.

Nastavení věci do pořádku

Jakmile budete mít CD umění displeje nainstalován, spusťte jej. Měli byste vidět černý, prázdný obal CD. Pravým-klikněte na něj a zvolte Volby.

image

V dialogovém okně Možnosti, otevře listbox za "hráče Vybrat" a klikněte na své jméno hráče. Někteří hráči (jako například Foobar2000) vyžadují zvláštní složky na přehrávači straně. Ale ostatní hráči,jako je například Windows Media Player, které nevyžadují žádné další kroky. To je to, co budeme používat pro účely tohoto článku.

image

Po výběru přehrávače, klepněte na tlačítko Otevřít v přehrávači Poloha a všude tam, kde přejděte na hlavní spustitelný přehrávač je umístěn.

image

Pro Windows Media Player, je to C: \ Program Files \ Windows Media Player \ Wmplayer.exe. Winamp bude pravděpodobně C: \ Program Files \ Winamp atd.

Nyní uložte volby klepnutím na ikonu disku v horní-pravý roh, a zavřete okno Možnosti.

image

CD Umění Displej má lodní dalších možností, ale žádná z nich jsou přísně nezbytné dostat to do práce. Tak teď uvidíme, jestli systém funguje!

Testování

Chcete-li zjistit, jestli to funguje, stačí spustit svůj přehrávač médií a začít hrát album, které máalba. V programu Windows Media Player, by takové album vypadat takto:

image

Jak jste si dvojitý-klepněte na jednu z kolejí, by měl začít hrát album a vy byste mít možnost vidět své pokrytí na vaší pracovní ploše.

Další funkce

CD Umění Displej má poměrně málo dalších triků se jeho rukávu. Například si mohou hodnotit skladbu přímo z vašeho počítače, jak je na následujícím obrázku.

image

Vertikálního posunu baru je také funkční - můžete ho použít k přesunu do jiné části aktuálně přehrávané skladby. A když se vznášejí nad CD sama, dostanete několik dalších ovládacích prvků:

image

Můžete přejít na předchozí skladbu, stop, pauza / play, přejít na další skladbu, minimalizovat CD umění displeje a další.

Získání dodatečných Skiny

Zatím jsme teprve na poškrábanýplocha o tom, co CD umění Displej se dá dělat. Existuje mnoho skinů pro podání žádosti, a polovina zábavy je najít kůže, která dobře ladí s vaší současné plochy. Chcete-li prohlížet a stahovat kůže, jděte na [kůže Galerie: http://www.cdartdisplay.com/index.php?categoryid=2&p13_sectionid=3]. Zde je jen jeden další kožní se třemi verzemi, nazvaný [Klikni 2: http://www.cdartdisplay.com/forum/showthread.php?p=11966 # post11966]:

image

Získání Album Art

Pokud jste se až sem, je pravděpodobné, že mají alespoň nějaké alba. Ale je vaše album uměleckou sbírku kompletní? Poté, co [kterým se vaší hudební knihovny: http://www.howtogeek.com/howto/44962/how-to-clean-up-and-fix-your-music-library-with-the-musicbrainz-database/], Dalším krokem může být získání alba pro všechny tyto CD. Pokud hledáte nějaké tipy na to, jak to udělat, aby se vaše oči otevřené - budeme brzy publikovat jak-to ukazuje jednoduchý způsob, jak získat albumumění.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire