mardi 12 avril 2011

Je Facebooku dolů? Zjistěte právě teď!

Existuje mnoho věcí, které můžete udělat pro to, zjistit, jestli Facebook.com je dole hned. Dolů se odkazuje na bytí k dispozici, které může znamenat spoustu věcí. Následující návod popisuje základní kroky, jak zjistit, jestli internetové stránky Facebook je pro tebe, nebo všichni.

Asi nejjednodušší způsob, jak zjistit, že místo je opravdu dole je pro připojení k oběma http://www.facebook.com/ a https: / / www.facebook.com/, nejlépe z druhé webového prohlížeče, pokud v počítači nainstalována systém. Pokud ne zkuste vymazat cache první před načtení internetové stránky Facebook.

Pokud se oba snaží mít za následek chybové hlášení (připojení dočasně nedostupné, nebo něco takového), možná budete chtít kopat hlouběji do problematiky. Uživatelé s málo času zkusit připojení k Facebooku v pozdější době, všichni ostatní mohou vyzkoušet následující možnosti:

1. Použití proxy otestovat připojení

Proxy server v podstatě sedí mezi vaším počítačem a cíl na internetu. Směrování problémy, zákazy a jiné technické problémy mohou být obcházena s proxy servery. My obecně nedoporučujeme používat proxy server se přihlásit, ale to může být příjemné vidět, že Facebook je nahoru a ne dolů.

2. Ping a tracert

Je to trochu technické teď. Windowsuživatelé potřebují k tisku Windows-R, zadejte příkaz cmd a stiskněte klávesu Enter. Příkazového řádku se zobrazí okno. Zadejte následující příkazy a po každém návratu hit. Počkejte pro každý příkaz k dokončení před spuštěním nového.

ping www.facebook.com

[ facebook ping : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/facebook-ping.jpg]

Ping posílá v podstatě "ahoj" na serveru nebo IP adresu na internetu. Pokud je server nakonfigurován tak, aby reagovat, a jsou k dispozici, bude odpověď a ty informace jsou zobrazeny v příkazovém řádku. Pokud se vám timeouty, nebo jiných chyb čtěte dál.

tracert www.facebook.com

Tracert analyzuje "cesta" k datu používá k dosažení Facebooku z vašeho počítače.

[ tracert facebook : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/tracert-facebook.jpg]

To zobrazuje řadu serverů z vaší lokální IP adresu na jednu z Facebook servery. Vidíte-li časový limit na serveru, který nepatří na Facebook vám pravděpodobně dochází směrování problémy. Ti mohou být stanovena s proxy servery a virtuální privátní sítě. Pokud jsou v blízkosti vlastní IP, možná budete chtít kontaktovat svého poskytovatele, zda jsou si vědomi spojení otázek.

3. Restartujte počítač, připojení k internetu

Už jste vyzkoušeli vypnutím a znovu je slavný citát, který se používá hodně v televizním seriálu The IT Crowd. Zkuste restartování počítače a opětovné připojení k internetu. Možná budete muset udělat v routeru admin rozhraní nebo vypínání routeru za minutu.

4. Zkontrolujte, zda webová stránka je dolů pro každého

Se stanoví pro každého, nebo Just Me je jedno z míst, které nabízejí pohled, zda webová stránka je dole pro uživatele zahájení žádosti nebo každý na internetu. Jak to dělají, že? Oni prostě zkuste se připojit k serveru, v našem případě facebook.com, aby zjistili, zda se mohou připojit. Nemohou-li se vám vědět, že to je problém, že jen vy, nebo lidé ve vaší síti / pomocí stejného ISP zažívají.

[stanoví-li zkontrolovat "width =" 550 "height =" 126 "class =" alignnone velikost-střední wp-image-39970 "/>: http://dl.dropbox.com/u/21986221/facebook-down-check.jpg ]

5. Zkontrolujte, Twitter

Pokud Facebooku je dole pro každého, můžete se vsadit, že tam jsou desítky, stovky či dokonce tisíce uživatelů na Twitter, že zpráva o tom. Přejít na Twitter a hledat je Facebooku dolů nebo změna, nebo [odkaz: http://search.twitter.com/search?q=&ands=&phrase=is+facebook+down&ors=&nots=&tag=&lang = všechny & z = & k = & ref = & okolí = & do = 15 & jednotky = mi & od = & = & do RPP = 20] vidět výsledky hned.

[ is facebook down : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/is-facebook-down.jpg]

Vidíte-li hodně tweets uživateli, které se hlásí, že Facebook je dole, co potřebujete, aby zvážila, že webové stránky je opravdu technické potíže. Zkuste se připojit na stránky později.

6. Spojte se s telefonu, z jinéhopočítače

Pokud máte smartphone a rozumný plán, internet, možná budete chtít vyzkoušet připojení pomocí mobilního telefonu. Mobilní telefon se obvykle používá jiný poskytovatel a to může být, že připojení mohou být stanoveny tímto způsobem.

A to je v podstatě vše, co můžete udělat. Někdy stačí počkat, až Facebooku znovu k dispozici na konci.

Mají jiný tip na to, jak zjistit, jestli Facebook je dole? Dejte nám vědětkomentáře.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire