lundi 11 avril 2011

Jen ještě jeden To Go: Firefox 4 Beta 11 je venku

Jsem sledování uvolnění Firefoxu ftp server aktivně nové verze. Dlouho očekávaný Firefox 4 Beta 11 má právě nahráli na uvolnění serveru. To znamená, že Mozilla Firefox vývojářský tým dokončil jeden ze dvou zbývajících beta verze Firefox 4 webovém prohlížeči.

Zkušenosti ukázaly, že to trvá mezi 12 až 48 hodin před vydáním je oficiálně oznámeno na stránkách Mozilly. Uživatele počítačů, kteří již používáte Firefox 4 Beta 10, obdrží oznámení o aktualizaci v prohlížeči u kolem stejného času. Někteří uživatelé mohou chtít zkusit Nápověda> O Minefield, zda je aktualizace již uznána v prohlížeči.

Poznámky k vydání nebyly aktualizovány přesto, že [ještě odkaz: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/4.0b11/releasenotes/] poznámky k vydání Firefoxu 4 Beta 10. Uvolnění nebude nabízet žádné nové funkce, jako tomu bylo v první řadě byly použity na snížení počtu stávajících oken chyb, které musí být stanoveny před zcela nového prohlížeče může být propuštěn.

Nová beta už je na oficiální vydání serveru. Nechceme odkaz na tento server ze zdvořilosti, ale najdete ji snadno sami. Můžete také zkusit [jeden z: http://www.mozilla.org/community/mirrors.html] Celém světě zrcadlo servery ke stažení nové beta Firefoxu brzy. Zrcadlo servery jsou v současné době obydlený s novou verzí a to může trvat i několik hodin předtím, než budou k dispozici zde.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire