mardi 12 avril 2011

jPDF Tweak, PDF Manipulace Software

Open Source software Tweak jPDF nabízí možnosti manipulovat jeden nebo více dokumentů PDF. Už jste někdy pocit, že je třeba rozdělit nebo spojit soubory pdf, pohybovat okolo stránky či přidávat vodoznaky k množství souborů PDF? Pokud jste odpověděli ano alespoň na jednu z otázek pak jPDF Tweak je software pro vás, za předpokladu, že máte přístup k operačnímu systému s nainstalovanou Javu.

Pdf software vlastně dělá mnohem více než to, co již bylo uvedeno v úvodním odstavci. Pojďme se blíže podívat na některé z jeho funkcí. Aplikace může být spuštěna ihned poté, co byl stažen a rozbalen v systému.

To zobrazuje počet karet v horní části, které vedou k různým funkcím a možnosti. Vstupní a výstupní karty jsou povinné pouze karty, vše ostatní je možnost.

[ jpdf tweak : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/jpdf-tweak.jpg]

PDF dokumenty jsou přidány ve vstupní kartu. Možnosti jsou k dispozici pro zpracování pouze některé stránky dokumentu a ne všechny z nich.

Složka nový PDF dokument je uložen, je definována ve výstupní kartu. Nabízídalší možnosti, například pro použití lepší kompresi nebo optimalizovat velikost pdf.

V následující možnosti zpracování jsou k dispozici prostřednictvím jiných karet:

  • Velikost stránky: Možnost otočení stránky a měřítko věku na jinou velikost stránky, šířku a výšku.
  • Vodoznak: Přidat vodoznak na nově vytvořený pdf dokument.
  • Shuffle: Volby obrátit pořadí stránek, zobrazení více stránek na jeden výsledné stránce nebo vytvořit pdf brožuru.
  • Čísla stránek: Změna čísla stránek ..
  • Záložky: kapitola Změna záložky, možnosti pro import z formátu PDF nebo CSV.
  • Přílohy: Přidejte příloh do PDF souboru.
  • Interakce. Přidat stránku přechodů a preference změnit prohlížeč (např. skrýt panel nástrojů, menu, směr nebo zobrazení plochy.
  • Informace o dokumentu: Změna dokument meta informace jako název, předmět, klíčová slova nebo autor a tvůrce.
  • Šifrování / Sign: zašifrovat pdf dokument s heslem, nebo podepsat.

Rozhraní aplikace cítí staromódní, ale to by nemělo mít uživatelé od pdf manipulaci software. JPDF Tweak nabízí řešení pro mnoho běžných úkolů pdf soubor editace.

Uživatelé, kteří mají zájem o aplikaci můžete stáhnout [od: http://jpdftweak.sourceforge.net/] Sourceforge projektustránky.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire