jeudi 14 avril 2011

Microsoft, Adobe příspěvek 02. 2011 Patch Den informace

Patch úterý přijít a Microsoft vydala pokročilé oznámení o připravované bezpečnostní záplaty. Patch Tuesday odkazuje na každé druhé úterý v měsíci, na nichž jsou opravy zabezpečení zveřejněna.

Microsoft Security Bulletin Advance oznámení pro podrobnosti února 2011 nadcházející záplaty. Celkem 12 bulletinů zabezpečení jsou propuštěni příští úterý z nichž všechny kromě jednoho opravit problémy v operačním systému Microsoft Windows. Zbývající oprava řeší chybu zabezpečení v aplikaci Microsoft Office.

Tři z bezpečnostních zranitelností získali maximální stupeň závažnosti kritický, nejvyšší rating k dispozici, zbývajících devět stupeň závažnosti důležité.

  • Microsoft je nejnovější operační systém Windows 7 je ovlivněna sedm z dvanácti otázek. Z těch, dvě jsou označena jako kritická a zbývajících pět za důležité.
  • Windows Vista je ovlivněna šesti zranitelnosti se třemi hodnoceny jako kritické a zbývající tři stejně důležité.
  • Windows XP je ovlivněna osmi zranitelností se dvěma a jsou kategorizovány jako kritický a šest za důležité.
  • Windows Server 2003 je ovlivněno 10 zranitelností, z nichž jeden je kritická, osm jsou důležité a jedna je mírný.
  • Windows Server 2008 je ovlivněnastejným způsobem jako operační systém Windows Vista, s tou výjimkou, že jeden z kritických bezpečnostních chyb je hodnocena jako středně pouze zde.
  • Windows Server 2008 R2 nakonec se to týká stejně jako Windows 7, opět s výjimkou dvou zranitelností, které jsou hodnoceny jako středně závažné namísto zásadních a důležitých.

Zbývající vulnerabiliy postižených Microsoft Visio 2002 Service Pack 2, Visio 2003 Service Pack 3 a Visio 2007 Service Pack 2. To je hodnocen jako důležitá.

Pokročilé oznámení jsou přístupné [zde: http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms11-feb.mspx].

Adobe

Adobe [vydala: http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb11-03.html] podáním oznámení zabezpečení pro aplikace Adobe Reader a Acrobat.

Adobe plánuje propuštění aktualizace pro Adobe Reader X (10,0) pro Windows a Macintosh, Adobe Reader 9.4.1 a starší verze pro Windows, Macintosh a UNIX, Adobe Acrobat X (10,0) pro Windows a Macintosh, a Adobe Acrobat 9.4.1 a starší verze pro Windows a Macintosh na řešení kritických problémů zabezpečení. Adobe očekává, aby se aktualizace pro Windows a Macintosh k dispozici na úterka 8.2.2011. Aktualizace pro systém UNIX se očekává, že bude k dispozicitýden 28.února 2011.

Čeká vás spousta záplatování příští úterý. Budeme příspěvek podrobné informace, jakmile záplaty jsou vydány společností Microsoft a Adobe.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire