dimanche 10 avril 2011

Microsoft Arc Touch myš Review, prozradí

Byl jsem docela nadšený, když jsem četl poprvé o Arc Mouse společnosti Microsoft Touch. Jedinečný design a dotykové funkce přinesl prvky do tabulky, že žádný jiný systém Windows myš nabízí v době psaní. Mnoho otázek zůstává nezodpovězených ale který jsem rozhodně měl zjistit, než bych zvážit nákup myši:

  • Jak je to pohodlné práci s Arc Touch myš?
  • Je tam prostřední tlačítko myši-?
  • Které se dotýkají funkce jsou k dispozici, jak jsou používány?
  • Jak reagovat, je myš

Microsoft Arc Mouse Touch primárně určen pro mobilní použití, které je především nastínil jeho design. To je větší než standardní notebook myš, ale menší než běžné stolní myši. Myš lodě v bytě fázi se dvěma alkalickými bateriemi AAA, booklet a bezdrátový vysílač pro USB portu počítače. Myš používá Microsoft BlueTrack, který zaručuje maximální kompatibilitu na téměř každém povrchu myši je používán na.

Nastavení myši byla hračka. Vše, co jsem musel udělat, bylo dát dvě baterie do myši, a transceiver do volného USB portu počítače. Myš je aktivován ohýbáním, který je indikován modrým světlem na dně. Microsoft Arc TouchMyš byla uznána automaticky operační systém Windows 7 a další ovladače myši (Microsoft IntelliPoint) byly instalovány. Byl připraven k použití ihned poté.

Design

Myš je nádherný design, který lze přičíst do značné míry unikátní ohýbání funkci a jeho vzhled. Ohybu má funkční využití, stejně, jak to dopadá myš zapnout nebo vypnout. Myš sama o sobě je velmi kompaktní, který je ideální pro uživatele, kteří hodně cestují. To se hodí téměř do každé kapsy nebo brašny na laptop bez vyboulení to hodně, což je problém, že pravidelné myši často způsobují, pokud se hodí na všechny.

[ microsoft arc touch mouse : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/microsoft-arc-touch-mouse.jpg]

Myš sama o sobě vypadá unikátní a zajímavé na první pohled, a to se stalo více než jednou, aby lidé přišli k mému stolu, aby se blíže podívat. Je vybaven dvěma fyzická tlačítka, které se používají pro levou a pravou-kliknutím-kliknutí a dotykový proužek mezi které nabízí mnohostranné využití, mezi nimi uprostřed-kliknutím, které je emulován dva prsty kohouty na pásu.To trvá nějakou dobu zvykat, protože odposlechu a skutečnost, že to trvá dva kohouty na střed-click. Stáčení sám je však velmi pohodlné.

Magnetické úložný prostor pro USB vysílač je uveden na spodní straně myši, která je ideální pro cestování, protože to zajišťuje, že myši a transceiver jsou vždy na stejném místě, a tedy připraven k použití.

Provedení v lesklé černé na myši přední je magnetem pro otisky prstů. Konečně, je možné, aby se velký tlak na myši zploštit. Je však nepravděpodobné, že se tak stane za normálních okolností jako tlak musí být dost vysoké, aby toho dosáhli.

Touch schopnosti

Prostřední pás nabízí několik možností kontaktu, které je potřeba dále vysvětlovat. Microsoft spouští webové stránky po instalaci ovladače, který vysvětluje tyto funkce v detailu. Jsme již zmínili, že je možné, aby střední-klikněte klepnutím dvakrát na střed pásu. Stránky jsou přetáčeny posunutím prstu nahoru a dolů na dotykovém proužku, který se cítí více fyzické než pomocí rolovacího kolečka pro stejný efekt. Máchal myši nahoru a dolů zrychluje pohyb rychle procházet dokumenty.

Vibrační zpětná odezva je ve výchozím nastavení, která napodobuje zvuk a pocittradičního rolovacího kolečka. To působí jako ukazatel, stejně jako dotek reakce se zastaví, když prst opustí dotykový proužek.

[ microsoft mouse properties : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/microsoft-mouse-properties.jpg]

Poklepáním jednou na dně, nebo v horní části dotykové pásky rolování celé stránky nahoru nebo dolů na aktivní stránce. To trvá nějakou dobu zvykat, než pravé "skvrny" jsou poklepal na každém.

Prostřední-kohoutek akci je možné změnit v nastavení myši, nahoru a dolů jedním klepnutím akce nemůže. To je poměrně rozporuplný a bylo by skvělé, kdyby Microsoft by aktualizovat ovladač myši dodat, že možnost myši, by zvýšení počtu možných tlačítek myši od tří (vlevo, uprostřed a vpravo) do pěti (horní a spodní části dotykové pásu).

Závěr

[Microsoft Arc Touch Myš: http://www.microsoft.com/hardware/arctouchmouse/] byla navržena pro mobilní použití, a že to je vynikající volbou, především pro uživatele, kteří chtějí kompaktnístylová myš, která jde dobře s jejich notebooku. Uživatelé s velkou rukou bude mít své starosti práci s myší skutečně díky své kompaktní velikosti.

Je to ideální myš pro použití kteří pracují s menším laptop myší, než jak to je trochu větší než ty, a nabízí daleko lepší funkčnost. Uživatelé, kteří jsou zvyklí na standardní plochu myší na druhou stranu by to vyzkoušet v obchodě nebo u přátel domu dřív, než oni dělají rozhodnutí, aby si ji koupili.

Prozradí

Microsoft byl tak laskav, že sponzorovat jeden Microsoft Arc Touch myši na rozdat tady na astuces. Je to bohužel jen otevřený pro uživatele ze Spojených států. Pokud jste z USA a chcete vyhrát Microsoft Arc Touch myš, dejte mi vědět, které myš právě používáte. Budu čerpat šťastný výherce do 48 hodin po přezkumu byla zveřejněna. Prosím, přidejte informace, které jste z USAkomentář.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire