lundi 11 avril 2011

Microsoft Outlook Add-In Text Lightning

Text Lightning je zdarma Microsoft Outlook Add-in, který se hladce integruje do poštovního klienta. Add-in nabízí celou řadu funkcí, které zvyšují produktivitu, z One-Click vložení textu, obrázků a souborů na přizpůsobení textu šablony, jedním kliknutím vyhledávání a archivaci zpráv pomocí jediného kliknutí.

Instalace aplikace Microsoft Outlook add-on by neměla představovat problém. Uživatelé potřebují, aby se ujistil, že Outlook je uzavřen během instalace. Průvodce, který se zobrazí po instalaci lze přeskočit kliknutím na příští celou dobu, žádné osobní údaje je třeba zadat.

Nový text Lightning Záznam je přidán do panelu nástrojů aplikace Outlook, který nabízí přístup k add-in je funkce. Add-in navíc přidá postranní panel na pravé straně nové okno e-mailovou zprávu pro rychlý přístup k pre-nakonfigurován texty, obrázky a soubory.

[ text lightning outlook add in : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/text-lightning-outlook-add-in.jpg]

Hlavním rysem Text Lightning je schopnost vytvářet a používat textové moduly.k dispozici text moduly pak mohou být přidány do e-mailových zpráv s double-klikněte na, přes jednotlivé klávesové zkratky, nebo táhni a pusť.

[ text lightning : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/text-lightning.jpg]

Nový text moduly jsou přidány s klávesovou zkratku Ctrl-N nebo právo-klikněte na postranním panelu a výběrem Přidat Rychlé text z kontextového menu. Text může být dovezeno, stejně buď ze souboru nebo složky s více soubory. Podporované formáty souborů pro import jednoho souboru jsou Microsoft Excel xls a Comma-Separated textových souborů CSV, pro složku import HTML, textové soubory a TextLightning.

Add-in podporuje jak prostý text a RTF. Jedna zajímavá možnost je možnost přidat soubory do textu moduly, které jsou pak automaticky přidány jako přílohy.

[ text module : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/text-module.jpg]

Další zajímavou možností je produkt hádat.To v podstatě může být použita ke konfiguraci produkty, které Text Lightning se snaží identifikovat v e-mailové zprávy pouze zobrazovat relevantní textové moduly.

Text Blesk lze stáhnout z webové stránky developera po dobu [Xequte: http://www.xequte.com/textlightning/index.html]. Vývojáři jsou bohužel není výpis informace o kompatibilitě na internetových stránkách. Add-in pracovala bezchybně v Outlook 2010. ([Přes: http://www.nirmaltv.com/2011/02/08/text-lightning-is-a-power-tool-for-inserting-text-and-images-in-outlook/?])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire