dimanche 10 avril 2011

Microsoft Podrobnosti Chystané Windows Phone Zlepšení

Microsoft nastínila změny, které bude přinášet do jejich nové platformě Windows smartphone telefon v roce 2011. Zpráva byla oznámena na webových stránkách společnosti Microsoft v [Tisková zpráva: http://www.microsoft.com/Presspass/Features/2011/feb11/02-14MWC.mspx] dřív a byl měřený se shodovat s prvním dnem Světový mobilní kongres výstavě v Barceloně.

Nové funkce patří ...

  • Twitter Integrace v Čínské Hub.
  • Podpora pro Word, Excel a PowerPoint dokumentů, které jsou uloženy na Microsoft, služby s oblak. V současné době Windows 7 Telefon pouze suports OneNote v tomto ohledu.
  • IE9 Mobile s podporou HTML5 pro prohlížeče v telefonu
  • Multi-tasking pro třetí-party aplikací

Tyto funkce jsou všechny plánován na později v průběhu roku, ale první aktualizace byla potvrzena pro vydání na začátku března a bude zahrnovat podporu CDMA.

Co je nebyla zmíněna je lepší Exchange integraci a podporu. Ironicky k produktu společnosti Microsoft je to poněkud chybí v operačním systému tak daleko a je důvodem, proč Windows Mobile 6.5 telefony jsou stále prodávají. Microsoft se nic neřekl o tom, ale oni nutně potřebují, aby poskytovaly lepší zážitek pro firemní afiremní uživatelé jsou-li získat podíl na trhu.

Také v tiskové zprávě uvedl, že Microsoft prodal 2 miliony telefon OS licence v prvních dvou měsících, ale kolik z těchto licencí jsou v současné době v užívání veřejností zbývá být viděn. Oni také řekl, že Windows Mobile se používá o 60 mobilních operátorů v 30 zemích, které, buďme upřímní stojí za křiku kolem.

Oni také říkali, že jejich aplikace trh má nyní 8.000 aplikací a 28.000 registrovaných vývojářů.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire