dimanche 10 avril 2011

MightyMintyBoost je 3-v-1 nabíječka Gadget

Pokud hledáte univerzální baterie booster, to DIY 3-v-1 solární / usb / stěna aktuální nabíječku známý jako MightyMintyBoost bude horní části telefonu, MP3 přehrávač a další gadgety s lehkostí.

Instructables uživatel Honus to nejen vybudování MightMintyBoost na geek ven a chlubit se jeho projekt elektronika dovednosti (i když to je určitě šikovný malý projekt dělat tak), on je vážně sluneční energie, a dopad čisté energie má:

Apple prodala přes 30 milionů iPodTouch / iPhone jednotek-si představit dobíjení všichni prostřednictvím solární energie .... Pokud by každá iPhone / prodané iPodTouch byl plně nabitý každý den (v průměru kapacity baterie), přes solární energie místo fosilních paliv energie ušetřili bychom asi 50.644gWh energie, hrubě ekvivalentní k 75.965.625 liber. CO2 v atmosféře za rok. Připusťme, že je nejlepším případě (za předpokladu, že se můžete dostat dostatek slunečního světla denně a přibližně 1,5 kg. CO2 na kWh vyrobené použít.) Samozřejmě, že ani postava ve všech ostatních iPody, mobilní telefony, PDA, mikrokontroléry (I použít k napájení jsem Arduino projekty) a další USB zařízení, která mohou být napájena z této nabíječky-jeden malý solární nabíječky nemusíZdá se, jako to může udělat rozdíl, ale přidat všechny ty miliony přístrojů dohromady a to je hodně energie!

Jeho MightyMintyBoost je baterie posilovací zařízení, která mohou účtovat přes USB a přijímá příchozí proud ze solárního panelu nahoře (nebo, je zataženo možné nabíjet přes zeď nabíječku nebo USB port na vašem počítači). Hit se na níže uvedený odkaz pro zobrazení jeho plné budovat průvodce a vytvořit si vlastní MightyMintyBoost.

[MightyMintyBoost: http://www.instructables.com/id/How-to-make-a-solar-iPodiPhone-charger-aka-Might/] [Instructables]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire