dimanche 10 avril 2011

Nelíbí se mi nový Firefox tlačítka? Pak se změnit!

Firefox 3 uživatelé, kteří přejít na Firefox 4 se poprvé muset zvyknout na několik změn, které rozhraní vývojáři učinili. Pokud jste postupovali vývoj od první beta verze na vás si možná všimli, že některé konstrukce volby byly odstraněny a nahrazeny něčím víc Firefox-3 jako. Myš-přes url informace například byl původně umístěn v adresním řádku Firefoxu, ale byly přesunuty zpět do spodní části rozhraní Firefoxu v poslední beta.

Tlačítko Firefox na druhé straně je stále tam. Tlačítko, které nahradilo menu Firefox panel byl uveden v názvu bar.It je poměrně velký a neohrabaný a vypadá nemístnou tam. Není však možné přesunout do jiného umístění tlačítka. Jedinou možností je zobrazení staré menu prohlížeče místo něj.

[ firefox button : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/firefox-button.jpg]

Firefox add-on Movitý Firefox Tlačítko má dvě zajímavé funkce. To může být použit k velikosti a přesunout tlačítko Firefox od záhlaví do jiného umístění.

[smaller firefox button : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/smaller-firefox-button.jpg]

Rozšíření místa velikost verze Firefoxu tlačítka automaticky do liště, odkud to může být přemístěn pomocí drag and drop výběrem Zobrazit> Panely nástrojů> Vlastní nastavení.

Je možné obnovit tlačítko na své původní místo a velikost vypnutím nebo odinstalováním add-on.

Movitý Firefox Button je v mnoha ohledech srovnatelné s Firefox 3 Add-on, jako je [Compact Menu: https: / / addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/compact-menu-2 /], které snižují požadavky na velikost v nabídce také. Add-on je jen [dispozici na adrese: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / movitý-firefox-tlačítko /] pro Windows. ([Přes: http://www.askvg.com/movable-firefox-button-allows-you-to-move-mozilla-firefox-4-0-app-menu-button/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed % 3A + + AskVG% 28AskVG% 29])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire