dimanche 10 avril 2011

Nokia Akcie Drop 14% zaměstnanců odejít

Nokia má turbulentní týden, první generální ředitel tajné e-mail pro zaměstnance o firmě je v nesnázích, je propuštěno k tisku, pak oznámí historické strategické partnerství se společností Microsoft na Windows Mobile používat výhradně na high-end smartphone.

Mnozí zaměstnanci neměli rád toto oznámení však primárně 1.500 pracovníků zaměstnaných na Symbian straně společnosti, která se nyní obávají o své vlastní budoucnosti. Mnoho z těchto pracovníků všech využil flexi-čas odejít z práce dříve včera, zřejmě na protest proti velkoobchodní přechod na Windows Phone.

[Bloomberg: http://www.businessweek.com/news/2011-02-11/nokia-falls-most-since-july-2009-after-microsoft-deal.html] hlásil, že akcie společnosti klesly o 14% dnes, což je největší pokles za společnost od loňského léta.

To není vše špatné zprávy však jako první pojem obrázek Nokia Windows Phone unikly na [Engadget: http://www.engadget.com/2011/02/11/exclusive-nokias-windows-phone-7-concept -odhalily /], můžete vidět níže. Myslím, že budete souhlasit, že v případě uvolnění telefony Nokia, které vypadají tak dobře, pak fortumes obou Nokia a Microsoft lze otočit.

Centrum ">

Nokia má smíšené bohatství v posledních letech a jeho generální ředitel byl nucen přiznat, že spadl let za jejich soupeři. Zatímco společnost se pracuje na novém OS smartphone, MeeGo, mohlo by to nikdy neměl, že na trhu-připraven včas se dostat zpět do závodu.

Nokia je stále největším světovým výrobcem telefonu a je třeba, aby si toto postavení udržela. Zatím zavádění Windows Mobile byl vlažný. To je způsobeno kombinací faktorů, které zahrnují únavu smartphone, Android současné dominance a špatnou sadu podnikových funkcí. Nokia je partnerem společnosti Microsoft je třeba učinit Windows Phone trendy. Vypadá to hodně z tohoto snímku, že Nokia nebude nechávat jedolů.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire