dimanche 10 avril 2011

Obrázek Nástroje pro úpravu obrázků, software pro manipulaci

Autor úpravy a nástroje pro manipulaci s obrázky jsou často tou nejlepší volbou pro fotografy a počítačové uživatele, kteří chtějí zpracovávat více obrazů v krátkém čase. Obrázek Tools není žádnou výjimkou z tohoto pravidla. Zdarma Windows software dávkové zpracování všech snímků, které jsou načteny do rozhraní programu.

Obrázky jsou přidány pomocí hlavního> Přidat menu obrázky, které se otevře složka prohlížeče. Všechny obrázky ve vybrané složce jsou automaticky přidány do programu. Snímky v podadresářích jsou automaticky zahrnuty také. Obrázky jsou pak zpracovány a zobrazeny jako miniatury v rozhraní. Uživatelé musí být opatrní v tomto kroku jako program lze spustit z paměti, pokud jsou přidány k mnoha velkých velikosti obrázků.

Základní rysy obrazu Nástroje jsou k dispozici v rámci procesu menu v horní části okna aplikace.

[ image tools : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/image-tools.jpg]

Dispozici jsou následující možnosti:

  • Kanály filtrování
  • Konvertovat
  • Plodina
  • Deborder
  • Flip / Rotace
  • Resize
  • Vodoznak
  • Chcete-liStupně šedi / Negativní / Sépie

Uživatel začne proces výběru jednoho, více nebo všechny obrázky pomocí myši nebo tlačítko Vybrat vše. Všechny vybrané obrazy jsou pak zpracovány v žádosti, po možnost manipulace s obrázky byla vybrána z nabídky procesu. Konfigurace začíná s výběrem výstupní složku před dostupné možnosti se zobrazí v okně extra.

Obrázek Tools je šikovný nástroj pro uživatele, kteří chtějí udělat jednu změnu více obrázků.

Několik aspektů, které nejsou ideální na straně druhé. Programu chybí náhledy vybraných změn a neobsahuje možnosti provést více změn najednou. Uživatelé, kteří by chtěli změnit velikost a vodotisky by načíst původní obrázky, vyberte velikost, zatížení zmenšeniny a vyberte vodoznak z možností k dokončení procesu.

[Obrázek Nástroje: http://union-d.ru/dev/node/6] je svobodný software pro manipulaci s obrázky pro 32-bit a 64-bitové verze operačního systému Windows. Aplikace je přenosné na systémech, které mají Microsoft. NET Framework 4.0instalován.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire