jeudi 14 avril 2011

Opera 11.01 Konečné zemích

Opera Software právě vydala Opera 11.01, aktualizaci Opery 11, který přidává bezpečnostní opravy a vylepšení stability na populární webový prohlížeč. Konečná verze byla uvolněna po četných snímky a dva uvolnění kandidátů.

Changelogů Seznam četné opravy chyb, které způsobil zhroucení ve webovém prohlížeči, včetně instalace a opravy site specific problémy, které obsahují opravy pro populární weby jako Facebook nebo Vkontakte.

opera11 01

Uživatelé, kteří kopat hlouběji najít několik vylepšení stejně. Tým se například pevné různé gesto myši citlivost a uznání problémy nebo možnost otevřít horní Mail panel jako záložku, když pouze kanály jsou používány.

Plné seznamu změn jsou spojeny z blogu [oznamovat: http://my.opera.com/desktopteam/blog/2011/01/27/opera-11-01-final] nové verze.

Bezpečnostní problémy, které byly stanoveny v opeře 11,01 arů následující:

  • Odebrána podpora pro "javascript:" URL v CSS-o-link hodnot, aby bylo snadnější pro weby filtrovat nedůvěryhodných CSS.
  • Opravena chyba, kdy velké formě vstupyby mohlo umožnit spuštění libovolného kódu.
  • Opravena chyba, která umožnila provádět clickjacking útoků proti vnitřním opera: URL;
  • Opraven problém, který nemá webové stránky a získat omezený přístup k souborům na počítači uživatele;
  • Opravena chyba, kdy e-mail hesla nebyly okamžitě odstraněn při odstranění soukromých dat;
  • Opravena chyba, která by mohla způsobit špatné spustitelný které mají být použity k zobrazení stažený soubor ve své složce

Opera 11,01 je doporučená aktualizace pro každého Opera 11 uživatelů. Je možné aktualizovat webový prohlížeč přímo kliknutím na Nápověda> Menu> Zkontrolovat aktualizace.

Nejnovější verze Opery lze také stáhnout [přímo: http://www.opera.com/?ref=home] od Opera Software.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire