dimanche 10 avril 2011

Opera YouWatch, Skladby, Skryje sledovaných Videa na YouTube

Jedna z věcí, která není dokonalá na Youtube je fakt, že videa, která jste již sledovali se stále zobrazují ve výsledcích vyhledávání. Youtube by přinejmenším přidat značku, aby uživatelé vědí, že se dívali, že určité video v minulosti. Ne každý si může myslet to je důležité, ale pokud jste někdy zkoumal téma na Youtube při vyhledávání a používání související odkazy na videa oceníte funkci jako je tento.

YouWatch je neuvěřitelné Youtube rozšíření pro webový prohlížeč Opera. Rozšíření má dvě hlavní funkce: YouWatch udržuje stopy sledovali videa na Youtube a schovává je z video portálu výsledků hledání. Tento způsob je méně pravděpodobné, že jste omylem kliknete na video, které jste již sledovali.

Někdy však můžete chtít sledovat video Youtube znovu. To je, kde druhý celovečerní film vstoupí do hry. Sleduje všechny sledovali videa a zobrazuje je na novou náplast na Youtube, který je propojen na každé stránce.

Stránka obsahuje seznam sledovali videa spolu s jejich názvy, screenshoty, nahrál komentáře, hodinky a popis.

[ youtube watched videosclass = "alignnone velikost-střední wp-image-39883" />: http://dl.dropbox.com/u/21986221/youtube-watched-videos1.jpg]

Jen za posledních šest videa jsou zobrazeny ve výchozím nastavení je však možné využít Youtube je vyhledávací formulář pro okamžité vyhledávání v sledovali videa najdete video znovu. Okamžitě v tomto ohledu znamená, že výsledky jsou automaticky aktualizovány bez opětovné načtení stránky. Počet videí, které se zobrazí uživateli a další nastavení lze změnit v prodloužení preferencí. Obsah databáze mohou být vymazány v možnostech, jak dobře začít znovu.

Nejlepší ze všeho je, žádný Google nebo YouTube účet, je nutná pro funkčnost.

Jedna věc, která chybí v tomto bodě je schopnost skrývat videa, která jsou uvedeny v návrhy na jednotlivé video stránkách. Tato videa nejsou skryté iv případě, že již dříve sledoval.

YouWatch je k dispozici pouze pro webový prohlížeč Opera. To může být [přímo: https: / addons.opera.com/addons/extensions/details/youwatch/2.0 /? / Display = en] instalovány na oficiální rozšíření Opery 'galerie.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire