dimanche 10 avril 2011

Paste and Go Firefox Extension

Já jsem vždycky hledají způsoby, jak zlepšit své pracovní postupy. To často znamená změnu ruční práci do polo-nebo plně automatizovaný-automatické úlohy. Take kopírování URL a zatížení je ve webovém prohlížeči například. Řekněme, že jste obdrželi adresu webové stránky ve messenger nebo e-mailový klient, který chcete otevřít s určitým prohlížečem. Musíte zkopírovat adresu URL webové stránky, vložte ji do adresního podobě internetového prohlížeče a klikněte na tlačítko Go to. Někteří uživatelé stiskněte klávesu Enter namísto klikání na jdou k urychlení tohoto procesu. To je optimalizace přímo tam.

Paste and Go pro Firefox jde o krok dále. Rozšíření automatizuje to zasláním vložený text právo na webový server, kde je zpracován. Funguje na všech formách, včetně baru adresu Firefox a vyhledávací bar.

[ paste and go : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/paste-and-go.jpg]

Rozšíření byl především určen pro uživatele Firefoxu, kteří nemají používat klávesové zkratky pro vložení textu nebo dat do polí formuláře. Zkušení uživatelé, které používají Ctrl-v-vstoupit vložit a odeslat text s největší pravděpodobností nevidím žádný, nebo jenmarginální, zisk.

Firefox uživatelům, kteří klikněte na tlačítko Go ručně po vložení textu do formuláře se menu myší kontextu může urychlit jejich pracovní postupy docela dost ačkoli.

[Paste and Go: https: / / addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/paste-and-go-204931 /] je kompatibilní se všemi verzemi prohlížeče Firefox od Firefox 2 na nejnovější Firefox 4. To může být instalován přímo z oficiálního Mozilla Firefox add-on úložiště.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire