jeudi 14 avril 2011

Pomalé novinky den?

Přemýšlel jsem o tom, co bych měl napsat příběh o tom dnes na gHacks. Je tu hodně děje a je to velké novinky. Egypt odříznuta od Internetu, zatímco jeho prezident se snaží potlačit revoluci (lidé umírají i zde je něco, co prostě musí být uvedeno). Úplně poslední někdy šarže IPv4 adres se chystáte být rozdán, je anti-virus zdrojový kód má Kaspersky unikly na web a šok, vědci zjistili, že 86% uživatelů smartphone faff kolem on-line při sledování televize.

V závěru ale musel jsem si vybrat, a tam byl jeden příběh, který stojí hlava a ramena nad ostatními. Jo! Je to konečně stalo, můžete se obrátit váš iPhone v klasickém Star Trek komunikátor!

Tento 2 dolary app se mi chce kupovat iPhone, vážně. Aktivovat aplikaci sklepněte váš iPhone do způsobu James T. Kirk se při pohledu dolů Gorn nebo Klingony. Pak můžete přístup ke kontaktům a volat pomocí hlasového rozhraní s kompletní původní Star Trek SFX.

src = "http://dl.dropbox.com/u/21986221/communicator-app.jpg" alt = "" width = "320" height = "480" />

Docela proč to trvalo tak dlouho autentické Star Trek app komunikátor přijít o pro mobilní telefon mě udivuje, zejména vzhledem k tomu, že originální komunikátor od 60. let byl inspirací pro první véčko mobilních telefonů. To je jedna app, že to prostě musím být měl.

To stranou, můžete zjistit nejnovější zprávy jde o probíhající události v Egyptě na [BBC internetové stránky Novinky: http://www.bbc.co.uk/news/].

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire