mardi 12 avril 2011

Posuvníku Hledat Zvýrazňovač pro Firefox

Firefox vestavěný vyhledávací stránce může být užitečné občas, a to zejména na velké stránky nebo stránky, kde je konkrétní termín nebyl nalezen na první pohled. Uživatelé Firefoxu stačí stisknout Ctrl-f otevřít onpage vyhledávací formulář v dolní části obrazovky. Mohou zadat hledaný výraz a tam listovat výsledky na aktivní stránce snadno.

Posuvníku Hledat Zvýrazňovač zlepšuje tento mechanismus tím, že přidá ukazatele pro Firefox posuvník, nebo přesněji právo na to, že uvede, kde hledaná slova nebo fráze jsou umístěny na této stránce.

Rozšíření upravuje prostor vedle posuvníku Firefox mírně, které se projeví, jakmile hledání byl učiněn. Prostor je rozšířen o něco vytvořit prostor pro markery, které naznačují, odpovídá na stránce.

[ Scrollbar Search Highlighter : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/Scrollbar-Search-Highlighter.jpg]

Že rozšířil bar zůstane viditelné po prvním hledání, i když je vyhledávací formulář znovu uzavřen. Někteří uživatelé se mohou ptát na nutnost rozšíření svislý pruh na prvním místě.Developer by měl zvážit změnu tohoto mechanismu, aby se zabránilo tento rozpor.

Toto rozšíření spolupracuje s Finder (Ctrl + F), aby se uživateli zobrazí, pokud by jejich hledaný řetězec je přítomno v webové stránky. Finder má "Zvýraznění vše" funkci, která způsobí, že všechny zápasy třeba zdůraznit, na stránce, a pokud toto add-on se používá, budou zápasy být navíc zdůrazněno v malém baru vedle posuvníku.

Scrollbar Hledat Zvýrazňovač je šikovný add-on pro Firefox. Zejména pro uživatele, kteří pravidelně využívají vestavěný hledání prohlížeče najít obsahu na webových stránkách. Firefox add-on je jen [dispozici na adrese: https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox / addon / scrollbar-search-zvýrazňovač /] pro Firefox 4 a novější.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire