lundi 11 avril 2011

PowerPoint, Excel Graf dat Šablony

Zatímco různé grafy jsou přidány jednoduše do aplikace Microsoft Office PowerPoint nebo Excel, není zaručeno, že výsledné grafy vypadají vizuálně atraktivní. Zvláště osa označování a škálování je často příčinou problémů čitelnost.

Graf Výběr je bezplatná služba od Juice Analytics, který nabízí 17 nových Powerpoint a Excel grafy, které jsou poskytovány jako data šablony. Šablony jsou uvedeny s jejich jménem a náhled toho, jak vypadají. Filtr na levé straně může být použita ke skrytí nepotřebné šablony, ale protože tam jsou jen 17 to není opravdu nutné, protože všechny jsou snadno přístupné na titulní.

[ powerpoint excel charts : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/powerpoint-excel-charts.jpg]

Filtr může však pomoci při hledání správné šablony pro data, která musí být do grafu formulář.

Klikněte na libovolný náhled otevře větší náhled obrazu a možností stažení z Microsoft Excel a PowerPoint šablony.

[ graf šablonytitle = "grafu šablony" width = "536" height = "436" class = "alignnone velikost-plné wp-image-39675" />: http://dl.dropbox.com/u/21986221/chart-templates. jpg]

Šablona je v nativním formátu aplikace, a to buď xls pro Microsoft Excel nebo PPT pro Microsoft PowerPoint. Oni potřebují být nahrány, stejně jako jakýkoli jiný dokument, a stát se plně editovatelné poté, co byly načteny do programu Office, které byly navrženy pro. Je možné změnit název a hodnoty vytvořit vlastní graf na základě informací vstoupil.

[ Excel chart protected view : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/Excel-chart-protected-view.jpg]

Chráněné View je povolena v rámci Office 2010 pro všechny dokumenty, které byly staženy z Internetu. Klikněte na Povolit úpravy dělá dokumentu zapisovat. Většina uživatelů by si měl uvědomit dokument uložit pod jiným názvem, jakmile dokončení úprav je, aby se zabránilo psaní na vrcholu dříve vytvořených grafů.

Všech 17 grafy jsou [k dispozici:http://www.juiceanalytics.com/chart-chooser/] zdarma pro PowerPoint a Excel.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire