dimanche 10 avril 2011

Přidejte 2D verze nového rozhraní jednoty na Ubuntu 10,10 a 11,04

Je váš počítač nebo virtualizační software schopen zobrazit nové 3D verzi jednoty rozhraní v Ubuntu? Nyní můžete přistupovat a užívat 2D verzi s jen trochu magie PPA přidané do systému!

Chcete-li přidat nový ZVZ otevřete Ubuntu Software Center, přejděte na Úpravy Menu a zvolte Zdroje softwaru. Vstoupit Ostatní software Tab v Zdroje softwaru okna a přidejte první PPA uvedeny níže (je uvedeno v červeném). Druhá PPA bude automaticky přidán do vašeho systému.

Jakmile budete mít nový PPA nastavit, jít zpátky do Ubuntu Software Center a klepněte na seznam PPA pro jednotu 2D vlevo (zvýrazněny červenou v obraze). Přejděte dolů, až najdete seznam pro "rozhraní Jednota pro non-zrychlené grafické karty - jednota-2d" a klepněte na tlačítko Nainstalovat.

Až to bude hotové jste připraveni jít do systému, správa, a pakvybrat Login Screen v Ubuntu Menu. Odemčení obrazovky a vyberte Jednota 2D jako výchozí relace z drop-li v seznamu, jak je znázorněno zde. Přihlaste se a pak zpátky do začněte si užívat, že Jednota 2D dobrota!

Zde je, jak to bude vypadat, když kliknete na ikonu nabídky Ubuntu. Vyberte kategorii, kterou byste chtěli začít s (jako např. Web) a připravte se na zábavu. Toto rozhodně vypadá (a funguje) úžasné!

Užijte si nové jednoty 2D rozhraní!

[Jednota 2D Balení PPA: https: / / launchpad.net / ~ jednota-2d-team / + archive/unity-2d-daily] [Launchpad]

Bonus!

Zvláštní poděkování HTG čtenáři ETC "tslmy" pro poskytování záchytný bod, který pomohl s re-umístění URL tapety jsou v post zde!

[Stáhnout Wallpaper zobrazeno na screenshotech na DesktopNexus: http://anime.desktopnexus.com/wallpaper/417755/] (2560 * 1600pixelů)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire