mardi 12 avril 2011

Přidejte Real-Time Země Tapeta na App Ubuntu s xplanetFX

Jste unaveni ze stejné staré tapety na plochu Ubuntu? Nyní můžete jít od bla doslova prostorné, Real-time stylizované pohledy na Zemi s xplanetFX Wallpaper aplikací pro Linux.

Můžete pohodlně přistupovat k "typ souboru" ke stažení, screenshoty, a jump-to propojuje všechny na titulní stránce. Pro náš příklad jsme stáhli. Deb instalační soubor v našem systému.

Instalační soubor bude muset stáhnout tři další soubory k dokončení procesu instalace. Po těch se stáhnou všechny závislostí budou splněny a můžete dokončit proces instalace. Až to bude hotovo, můžete najít xplanetFX tím, že půjdete do sekce příslušenství vaší Ubuntu Menu.

To je to, co na hlavním ovládacím okně vypadá, když začnete xplanetFX poprvé. Měli byste trvat několik okamžiků prohlédnout různé karty a vyladit nastavení pro položky, jako jsou poloha, rozlišení obrazovky, časování, auto-start, atd. Když jste hotovi, klikněte na Spustit a do několikaokamžiky vašeho počítače bude mít nový vzhled!

Poznámka: Trvalo ~ 30 sekund, na displeji aktivovat v našem systému.

Bavte se s xplanetFX!

[XplanetFX Homepage: http://mein-neues-blog.de/] [přes [OMG! Ubuntu:! Http://www.omgubuntu.co.uk/2011/02/real-time-earth-wallpaper-xplanetfx-gets-refreshed-look/]]

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire