dimanche 10 avril 2011

První Alternativy Drive Extender jsou oznámeny

Windows Home Server správci jistě víte o tom Drive Extender, které mohou být použity pro kombinaci více pevných disků do jedné kombinované virtuální pevný disk. To zjednodušuje přístup a správu dat na Home Server. Hudby nebo videa buff s děleným kolekci na více disků, protože prostor omezení by mohlo využít Drive Extender pro přístup všech mediálních souborů pod jednou písmeno jednotky.

Microsoft se rozhodl odstranit Drive Extender z připravované Windows Home Server 2011, hodně k hrůze mnoho uživatelů z nichž některé uvedla, že by se přejít na Windows Home Server 2011, pokud to nebude zahrnovat Drive Extender.

Pokud Microsoft nemůže poskytnout jiných společností může. [Drive Bender: http://www.drivebender.com/] byl nedávno oznámil, který je "inspirován na Microsoft Windows Home Server Drive technologie Extender. Drive Bender bude poskytovat "stejnou úroveň funkčnosti, a další, pro všechny verze Microsoft Windows".

Homepage neobsahuje více informací, než je v současné době. První beta verze je naplánováno na 21. února.

Druhou alternativou je Drive Extender [StableBit je DrivePool:http://forum.wegotserved.com/index.php/topic/17628-introducing-stablebit-drivepool-for-the-windows-home-server-2011/page__pid__102513 # entry102513], add-in pro Windows Home Server 2011.

Tento add-in vám umožní přidat více pevných disků do jedné kombinované skladování bazén na Windows Home Server. Můžete si vytvořit složku akcie na tomto storage poolu, a jednotlivé složky na bazén může být buď okopírovat nebo neopakují. Soubory umístěné ve složkách duplikovány budou chráněny proti jediné selhání disku tím, že jsou umístěny na dvou samostatných pevných discích

[ drivepool : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/drivepool.png]

Vlastnosti DrivePool jsou:

  • Spojit všechny své pevné disky do jednoho velkého bazénu skladování (kromě systému pohonu s OS).
  • Přidat a odebrat jednotky z fondu kdykoli a bez re-rozdělení nebo manuálně pohyblivé složky.
  • Vytvořte duplicitní složky na paměťové jednotce bazénu, které jsou chráněny proti jediné selhání disku. Pokud disk selže, na kterém byl uložen soubor kopírován, bude obsah tohoto souboru byly čitelné i bezpohon

DrivePool podporuje míchání různých pevné disky a weby dohromady. V podstatě jakýkoli non-vyměnitelné NTFS naformátovaný disk bude kompatibilní. Technický náhled bylo oznámeno v nadcházejících týdnech.

Je pravděpodobné, že oba výrobky nebudou zdarma. Přibližný odhad dané vývojáři DrivePool je $ 20.Those dva programy by mohly poskytnout chybějící funkce pro uživatele Windows Home Server, kteří aktivně využívají Drive Extender v současné době.

Víte o dalších alternativ Drive Extender? Nebo jste zvažuje různé domácí servery? Dejte nám vědět v komentářích. ([Přes: http://beatmasters-winlite-blog.de/?p=5834&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed% 3A + BeatmastersWinliteBlog +% 28Beatmasters + + WinLite Blog% 29])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire