lundi 11 avril 2011

První Windows Phone Update Zpožděné do 8.března

To bylo hlásil, že první aktualizace pro Microsoft Windows Phone 7 systém smartphone operační bylo odloženo až do 8.března. Zpráva [NeoWin: http://www.neowin.net/news/exclusive-windows-phone-7-update-not-due-until-march-8] říká, že zdroje jim řekl aktualizace by měly být očekávány na 8.března.

Příčinou zpoždění je zřejmě last-minute změny, které Microsoft provedl. Dopravci také třeba dva nebo tři týdny k testování aktualizaci dříve, než to může být rozeslány uživatelům.

To bylo očekával, že Microsoft by se uvolnila update včas na World Mobile konference, kongres, který začíná v něco málo přes týden, dnes ale očekává se, že Microsoft bude namísto toho použít událost formálně oznámit datum vydání pro aktualizaci.

Microsoft nikdy neuvedené pevné datum pro jakékoliv aktualizace systému Windows Phone, pouze řekl, že první by měla vyjít v "počátkem roku 2011". Společnost opravdu potřebujete se vzdálit od příležitostných "service pack", aktualizace je používá k poskytování pro pracovní plochu Windows a serverových systémů, a zajistit častější aktualizace svého smartphone platformu, aby uživateléšťastní.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire