lundi 11 avril 2011

Rainmeter 2 přináší Unified Installer, New Plugins

Populární stolní přizpůsobení suite Rainmeter byl aktualizován jeho vývojáři na verzi 2.0 Nová verze je plně zpětně kompatibilní se stávajícími Rainmeter 1,3 nebo 1,4 zařízení a může být instalován přes vrchol těchto verzích.

Jeden z největších změn v Rainmeter 2.0 je nové sjednocené instalátor, který kombinuje 32-bit, 64-bit a přenosné zařízení. Instalátor detekuje verzi Windows PC a bude pre-zvolit správné nastavení instalace. Runtime knihovny, další chybějící pluginy nebo závislostí jsou instalovány automaticky při instalaci.

Výchozí třetí strana skiny, které byly dodány s Rainmeter 1,4 byly odstraněny a přidány do samostatné stránce download. Toto snížení velikosti instalačního další a dal kůži vývojáři možnosti uvolnění kůže aktualizace přímo, aniž by museli čekat na aktualizační Rainmeter.

[ rainmeter desktop : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/rainmeter-desktop.jpg]

Skiny mohou být instalovány s double-klikněte poté, co byly stažené, pokud jsou nabízeny v novémkůže ve formátu s příponou. rmskin.

[ rainmeter 20 : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/rainmeter-20.jpg]

Rainmeter 2,0 Přehled funkcí

  • Rainmeter nyní mohou rozpoznat a nainstalovat skiny automaticky, pokud jsou poskytovány ve správném formátu.
  • Illustro, novou sadu výchozích skinů byla přidána
  • Skiny nyní podporují vkládání textu, což znamená, že je nyní možné vyhledávat, pípání nebo dělat jiné úkoly související textu.
  • Instalátor je lehčí a přenosné instalaci možnost je nyní k dispozici.
  • Nový plugin integrace s monitorem teplota procesoru CoreTemp.
  • Nové nástroje pro vývojáře kůže.

Nová verze [Rainmeter 2,0: http://rainmeter.net/RainCMS/] je k dispozici ke stažení na oficiálních stránkách projektu. Zde je také možné číst dokumentaci nebo stáhnout z kůže tématu galerie. Další dobrý web pro témat je Rainmeter [Deviant umění: http://rainmeter.deviantart.com/] uživatelskou skupinu. ([Přes:http://stadt-bremerhaven.de/rainmeter-2-0-systeminfos-auf-dem-desktop])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire