lundi 11 avril 2011

Samsung SSD kouzelník nástroje

Solid State Drive (SSD) jsou rychlejší, tichý, dražší a někdy složitější udržet než konvenční pevné disky založené talíře. Zejména zachování jednotka je faktorem, který může vést uživatele od nákupu disk, nebo zmařena, pokud zjistí, že jejich SSD nepodporuje TRIM nebo odvoz odpadu. Proč je to špatné? Protože to znamená, že výkon pohonu časem poklesnou.

Většina SSD, které jsou v současné době prodávají podpora TRIM, nebo mohou být rozšířeny na její podporu. Trim, ale není na všech operačních systémech. V době psaní, jen Windows 7 a Windows Server 2008 R2 podporuje ho na Windows.

Samsung SSD kouzelník Nástroj byl propuštěn jako anglické verzi beta. Nástroj nabízí informace o systému, optimalizace výkonu, aktualizace firmwaru, data klonování a výkon měřítko pro Samsung Solid State Drive.

[ samsung ssd magician : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/samsung-ssd-magician.jpg]

Nástroj detekuje připojené disky Samsung automaticky blokuje některéfunkčnost programu, pokud není disk je detekován.

  • Systémové informace: Zobrazí podrobné informace o operačním systému počítače a disky, které jsou k němu připojeny.
  • Benchmarking výkonu: Funguje pouze na Samsung SSD. To může být použit k testování výkonu pevných disku ukojit. Rozsah zkoušky a I / O velikost lze definovat individuálně. Může být naplánováno jezdí pravidelně.
  • Optimalizace výkonu: k dispozici pouze v případě Samsung SSD je připojen k PC. To v podstatě běží úklid na disku zlepšit svou výkonnost znovu. Nezbytné, pouze pokud to nepodporuje Trim, nebo běží na operačním systému, který není. Může být také naplánováno jezdí pravidelně.
  • Aktualizace firmwaru: Nabídky vytvořit bootovací USB disk, který lze použít k aktualizaci firmwaru SSD. Soubor s firmwarem je nutné stáhnout samostatně z homepage Samsung.
  • Datum Clone: ​​Funkce ještě není implementována v beta.

Samsung SSD Kouzelník nástroj je zvláště užitečné pro uživatele, kteří používají operační systém, který nepodporuje TRIM, neboť nabízí zachovat jednotku, aby výkon v blízkosti továrny úrovních. Schopnost spustit sběr odpadkůPravidelně znamená, že je možné tento proces automatizovat.

Sadu funkcí se liší v některých aspektech srovnatelná s nástroji jako SSD Toolbox společnosti Intel. Intel Aplikace podporuje operační systém vylepší optimalizaci systému pro použití SSD. Samsung software na druhé straně nabízí výkon benchmarku, který Intel nástroj nenabízí.

Nástroje třetích stran, stejně jako výborný [SSD disk Tweaker: http://www.astuces.net/2010/02/10/ssd-drive-tweaker/] může být užitečné k překonání těchto omezení. ([Přes: http://beatmasters-winlite-blog.de/?p=5724])

Samsung SSD Kouzelník Nástroj je k dispozici ke stažení na webových stránkách projektu. Ten samý stránka obsahuje firmware ke stažení a instalaci pomocisoubory.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire