dimanche 10 avril 2011

Stáhnout IE9 Blocker Toolkit Chcete-li automatické Internet Explorer 9 Distribuce

Konečná verze Internet nejnovější Microsoft Internet Exploreru 9 je hned za rohem. Microsoft plánuje uvést v prohlížeči jako důležitou aktualizaci prostřednictvím [Windows Update: http://www.astuces.net/2010/12/20/microsoft-windows-update-overview-all-you-need-to-know/] které jsou stanoveny být automaticky staženy a nainstalovány ve výchozím nastavení.

To může být problematické v počítačových sítích, organizace a podniky, které nechtějí, aby aktualizaci Internet Explorer 9 hned.

Internet Explorer 9 oken Toolkit byl vytvořen pro změnu aktualizace třída IE9 z důležité nepovinná. To zaručuje, že webový prohlížeč nebude automaticky nainstalován, pokud je k dispozici od společnosti Microsoft.

Chcete-li pomoci našim zákazníkům stále bezpečné a up-to-date, bude Microsoft distribuovat Windows Internet Explorer 9, jak je důležité aktualizace prostřednictvím služby Automatické aktualizace SP2 pro systém Windows Vista pro procesory x64 a x86, Windows Server 2008 SP2 pro x64 a x86, Windows 7 x86 RTM a vyšší a Windows Server 2008 R2 RTM a vyšší pro x64. Tento Blocker Toolkit je určen pro organizace, které by chtěli zablokovat automatické zasílání Internet Explorer 9 na stroje v prostředí, kde je povolena funkce Automatické aktualizace. Blocker Toolkit nebudeskončí.

Je třeba poznamenat, že Blocker Toolkit zabraňuje pouze automatické doručování Internet Explorer 9 prostřednictvím služby Windows Update. To nezabrání uživatelům instalovat novou verzi na počítačovém systému, například stáhnout z Download Centrum společnosti Microsoft nebo výběrem volitelných aktualizací pro instalaci v systému Windows Update. Administrátoři třeba se ujistit, že tyto volby jsou blokovány, aby se zabránilo instalaci nové verze prohlížeče.

Blocker Toolkit není nutná v prostředích, kde jsou instalovány řešení pro správu aktualizací. To zahrnuje Windows Server Update Services nebo System Management Server 2003. Tyto produkty mohou být použity plně řídit nasazení této aktualizace.

IE9 Blocker Toolkit [může být: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=a6169467-b793-4d17-837d-01776bf2bea4&pf=true] stáhnout z Download Centrum společnosti Microsoft. (Díky za Paulustip)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire