dimanche 10 avril 2011

Vassal, Play Vaše boardgames Online

I vlastní několik boardgames, že můžu hrát doma jen zřídka, nebo přítele domu. Proč? Existuje několik důvodů pro toto. Já jsem mnohdy nejsou schopny najít dostatek hráčů, jako konkrétní hru hrát. [Britannia: http://boardgamegeek.com/boardgame/240/britannia] a [civilizace: http://boardgamegeek.com/boardgame/71/civilization] přijde na mysl. Tyto hry poslední více než čtyři hodiny a je těžké získat dostatek nadšených hráčů ke hře.

Jednou z možností k dispozici, je hrát hry, které si vlastní pomocí svobodného software zdroj Open vazalem. To není možné hrát všechny hry, ale i když výběr populárních boardgames jako Carcassonne, Dominion a rizik, a vyspělejší hry jako Arkham Horror, karetní hra Illuminati nebo Axis a spojenci jsou k dispozici jako herní moduly.

Celkem 886 modulů jsou k dispozici ke stažení na oficiálních stránkách. Ne všechny jsou samostatné hry, i když je to docela běžné najít expanze pro hry ve směsi také. Většina nabízených her patří do kategorie válečných her, ale hráči najdou různých žánrů i tam.

[ vassalclass = "alignnone velikost-střední wp-image-39894" />: http://dl.dropbox.com/u/21986221/vassal.png]

Vassal hráči potřebují vlastní desková hra, která chtějí hrát online s ostatními hráči, protože některé společné karty každou hru jsou prázdná místa, aby se ujistil že hra je ve vlastnictví.

Hra relace v podstatě pracuje s připojením k serveru a vytvoření Vassals nový pokoj pro tuto konkrétní hru. Přátelé a spoluhráči se mohou zúčastnit této místnosti tak, že hra může být zahájena jakmile všichni hráči se k ní připojily.

Je to určitě dobrý nápad začít s tutoriálu mapy naučit základní ovládání první se předešlo problémům v průběhu hry zasedání. Docs sekce nabízí několik výukových programů a první krok pokynů, které jsou nutné přečíst také.

Uživatelé, kteří stále mají problémy, by měli konzultovat fórum nebo wiki pro pomoc a další informace.

Vazalský není tak snadné jako hry, které jsou nabízeny na webových stránkách, jako jsou [Brettspielwelt: http://www.brettspielwelt.de/Spiele/], které jsou provozovány na místě.

[Vassal: http://www.vassalengine.org/index.php] nabízí vyšší univerzálnost, jak je například možné hrát hry v PBEM jako móda. A počet dostupných her je hodněvyšší.

Vazalský je k dispozici pro Windows, Linux a Mac OS X. To vyžaduje Java Runtime Environment verze 5 nebo novější musí být nainstalován na počítačový systém.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire