jeudi 14 avril 2011

Více Image Resizer. NET Aktualizováno

Někdy může být potřeba změnit velikost obrázků, například před jejich odesláním s přáteli, rodinou nebo kolegy na e-mail, nebo jejich nahrávání na vaše webové stránky nebo server. Windows přichází s možností změny velikosti obrázků, ale ty jsou určeny pro jednotlivé snímky pouze.

Více Image Resizer. NET nabízí změnit velikost více obrázků najednou. Již dříve jsem zhodnotil aplikace (viz [velikost obrázků s více Image Resizer: http://www.astuces.net/2010/03/03/resize-pictures-with-multiple-image-resizer/]), hodně jako od té doby změnilo. Vývojář má například kompletně rekonstruovány aplikace pomocí Microsoft. NET Framework 4.0. Některé z významnějších změn jsou multi-core procesor, podpora pro různé RAW formáty obrázků z fotoaparátu, vestavěný Update Checker a nové velikosti metody.

Microsoft. NET aplikace je snadné, jak můžete vidět z obrázku níže.

[ multiple image resizer : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/multiple-image-resizer.jpg]

Obrázky mohou být přidány v několika způsoby. To jemožné vybrat jednotlivé snímky, jediné složky s obrázky a složky a jejich podsložek. Všechny snímky jsou přidány do tabulky v horní polovině obrazovky. Jejich jméno, složku obrazu typu a velikosti souboru, zobrazí se zde.

Obrázky, které jsou vybrány, jsou zobrazeny jako náhledy na pravé straně. Aplikace zobrazuje kopii obrazu nezpracovaných a zpracovaných obrazu tak, aby bylo dobře vidět rozdíly mezi těmito dvěma.

Změna velikosti a zpracování probíhá v zápatí baru. Zde je možné zvolit jednu z dostupných možností zpracování.

[ resize image : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/resize-image.jpg]

K dispozici jsou následující možnosti:

  • Zpracování Volby: Vyberte možnosti, které by měly být zpracovány. Pouze vybrat možnosti jsou aplikovány na obrázky. K dispozici pro výběr jsou ořez, změna velikosti, rotace a překlopení, hranice, přidat text a overlay obrazu.
  • Změna velikosti Metoda: Vyberte možnost změny velikosti, jako je procento, měřítko na výšku nebo šířku, maximální velikost, v rozměrech a váze největšírozměr.
  • Otočit a Flip: Volby pro otočení a převrácení obrázku.
  • Hranice: hranice mohou být přidány do obrázku. K dispozici jsou jedno nebo dvě hranice s jednotlivými šířky a barev.
  • Ořez: Rostlinná podle X nebo Y souřadnice nebo šířku a výšku.
  • Text: Možnost přidat text ke každému snímku. Písmo, text pozice, vyrovnání a transparentnosti je možné zvolit.
  • Image Overlay: Overlay vyberte obrázek na všechny snímky, které jsou zpracovány, podobně jako vodoznak. Opět s podrobnými pozici a průhlednost voleb.
  • Uložit Volby: Vyberte, kde a jak zpracované snímky by měly být uloženy. Různé typy obrázků a možnosti jsou k dispozici pro výběr.

Obrázky jsou zpracovány klikněte na tlačítko Go. Aplikace je citlivý a rychlý. Nabízí spoustu možností, jak změnit velikost více obrázků pohodlně.

Image Resizer. Více NET lze stáhnout [od: http://www.multipleimageresizer.net/download.aspx] vývojáře webových stránek. Program je kompatibilní s 32-bit a 64-bitové operační systémy Windows. To zahrnuje Windows XP, Windows Vista, Windows 7 a Server varianty. To vyžaduje Microsoft. NET Framework4.0.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire