jeudi 14 avril 2011

VSO Image Resizer, velikost a konverzi obrázků

Psal se rok 2007, kdy jsem zveřejnil první revize [VSO Resizer Obrázek: http://www.astuces.net/2007/09/23/image-resizer/] software tady na astuces. Hodně se změnilo od té doby a vývojáři neustále pracuje na aplikaci v minulých letech.

Nová verze programu byl právě propuštěn, dostatečný důvod, aby se znovu podívat na to. VSO Image Resizer nabízí změnu velikosti a možnosti převodu na mnoha populárních obrazových formátů. Mezi podporované formáty jsou jpg, png, bmp, psd, tif a mnoho dalších formátů, včetně formátů RAW digitálních fotoaparátů digitálních.

Veškeré operace jsou zpracovány v rozhraní programu. Začíná tím, načítání obrázků z místní nebo dálkově připojeným systému. Soubory jsou zobrazeny ve formátu seznamu ve výchozím nastavení, které lze změnit na náhledy nebo formát seznamu s náhledy obrázků.

[ VSO Image Resizer : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/VSO-Image-Resizer.jpg]

Klepněte na tlačítko Další, nebo výběr na kartě Možnosti v horní části se otevře rozsáhlé změny velikosti a možnosti převodu.

[

VSO Image Resizer je dodáván s předem nastavených profilů pro různé situace, například pro změnu velikosti obrázků na DVD, HDTV, e-mail, iPhone či iPod kompatibilních formátů. Nové profily mohou být uloženy tak, aby mohly být načteny znovu, kdykoliv obrázky, musí být zpracovávány stejným způsobem v pozdější době. Další profily lze aktivovat v nastavení programu.

[ vso image resizer settings : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/vso-image-resizer-settings.jpg]

Možnosti obrazovka obsahuje mnoho velikosti a možnosti převodu. Možnosti změny velikosti samotné jsou rozsáhlé. Je možné specifikovat konkrétní šířku a výšku v procentech, pixelech, centimetrech nebo palcích. Pět velikosti režimy jsou k dispozici:

  • Fit: Změna velikosti a uložení obrázků do cílového rozlišení, udržujepůvodní poměr stran.
  • Stretch: Změna velikosti a protáhnout obrázky na cílové poměr stran.
  • Centrum: Centrum obraz v cílové rozlišení.
  • Obilí: Oříznutí obrázku do centra s cílovými rozlišení.
  • Přesměrovat (švů Carving): Smart resize režim, může zničit obraz obsah, pokud poměr stran je jiný.

Čtyři karty pod tyto možnosti nabízejí další nastavení pro manipulaci s obrázky.

[ resize images : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/resize-images.jpg]

  • Obecně: Možnosti filtrování, změna velikosti politika definovat, kdy a jestli obrázky jsou upravována, výstupní formát, nastavení kvality obrazu nebo maximální velikost, rozlišení v dpi a název souboru masky jsou nakonfigurovány zde.
  • Účinky: Možnosti integrovat vodoznak obraz, invertovat barvy, převeďte obraz do stupňů šedi, přidat efekt Sépie nebo přidat ohraničení.
  • Různé: Nastavte rozlišení pro portrét, zachovat původní datum souboru, kopírování metadat a opatření na jeho jméno konflikty.
  • Publikování: Poslate-mail.

Výstup obrazu, lze prohlížet kdykoli klikněte na tlačítko Náhled v záhlaví. Výstupní možnosti zahrnují vytvoření kopií snímků, změna velikosti původního obrazu, pohyblivé, kompresi nebo vytváření souborů PDF.

Základní verze rozhraní může být povolena, který v podstatě skrývá čtyři karty je popsáno výše. VSO Image Resizer je šikovná změna velikosti obrázku software. Možnost vytváření profilů a velikosti šev carving není nalezen ve většině zdarma změna velikosti obrázku aplikace.

Tento software je kompatibilní s 32-bit a 64-bitové verze operačního systému Windows od Windows XP SP2 na Windows 7. To si můžete stáhnout [od: http://www.vso-software.fr/products/image_resizer/] oficiální VSO Softwareinternetových stránkách.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire