jeudi 14 avril 2011

Windows Home Server 2011 Release Candidate ke stažení

Microsoft včera k dispozici release candidate jejich nadcházející produkt Home Server Windows Home Server 2011. Tento produkt, dříve známý pod jeho kódovým jménem Vail, očekává se, že loď později v tomto roce. Aktualizace Windows Server Solutions SDK byl propuštěn spolu s release candidate, který ", která poskytuje nástroje a informace k rozvoji Add-ins a rozšiřují funkčnost systému Windows Home Server 2011".

Tento WHS RC je první veřejné vydání zahrnovat změny v ukládání funkce, tak se pojďme podívat na některé změny, které můžete očekávat. Všech stávajících technologií, jako jsou server a klient zálohování, monitorování zdraví, vzdálený webový přístup, streamování médií, a zjednodušené řízení palubní deska jsou nadále součástí.

Release candidate přichází s novým Přesunout složku průvodce, který lze použít k přesunutí data z jednoho pevného disku nebo oddílu do druhého.

[ windows home server 2011 : Http://dl.dropbox.com/u/21986221/windows-home-server-2011.png]

[

Můžete vidět Přesunout složku Průvodce v akci na videu níže:

Další funkce uvedené v dostupnosti release candidate vysílání:

Jelikož harddisky jsou přidány do Home Server, bude vaše zdravotní záznamy oznámit, že nový pevný disk je k dispozici. Odtud se můžete automaticky formátovat a nastavit novou jednotku pro další úložný prostor.

O ochraně údajů i denní Server a PC zálohování, předchozí verze přes kopii Shadow, který vám umožní vrátit předchozí verze existujících souborů (bez nutnosti obnovit ze zálohy), a ochrannou funkci pro pre-definované složky (například nahrané TV, video, fotografie) v případě, že jsou tyto náhodně vymazán.

Drive Extender, rys, který byl k dispozici dříve, není zahrnuta ve vydání release candidate Windows Home Server 2011 a nebudou zahrnuty do konečné verze produktu. Tento krok byl [velmi:http://windowsteamblog.com/windows/b/windowshomeserver/archive/2010/11/23/windows-home-server-code-name-vail-and-drive-extender.aspx] kontroverzní.

Drive Extender v podstatě nemá uživatel kombinovat pevné disky k ukládání bazén, který nabízí několik výhod oproti srovnatelné řešení RAID. Ten zahrnoval například možnost kombinovat pevné disky různých velikostí a to ne speciální hardware nebo RAID řadič bylo potřeba nastavit.

Uživatelé, kteří chtějí stáhnout Windows Home Server 2011 Release Candidate je třeba se přihlásit [pro: http://connect.microsoft.com/windowshomeserver] Windows Home Server Připojte program, který vyžaduje Windows Live ID. ([Přes: http://windowsteamblog.com/windows/b/windowshomeserver/archive/2011/02/03/windows-home-server-2011-release-candidate-now-available.aspx])

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire